Psk. Dan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ankara 1 adres
Merhaba, ben Emir Can Kara.
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunuyum. Danışanlarımla çalışırken her insanın yaşadığı süreci kendine özgü bir hikâye olarak görüyor, onları sadece yaşadıkları sorunlarla değil, tüm yaşamlarıyla birlikte anlamaya çalışıyorum.
Çalışmalarımda bilimsel temelli yaklaşımları esas alırken, güvene dayalı ve yargılanmadığınızı hissedebileceğiniz bir görüşme ortamı oluşturmaya özen gösteriyorum.
Bireysel danışmanlık, çift danışmanlığı ve yaşamın zorlayıcı dönemleriyle baş etme konularında çalışıyorum. Bunun yanında psikolojik dayanıklılık ve yaşamla kurulan bağı güçlendirmeye yönelik akademik çalışmalar yürütüyor; geliştirme sürecindeki çalışmalarımdan biri 2026 yılında ABD'nin California eyaletinde düzenlenen AERA Kongresi'nde bilimsel bildiri olarak sunuldu.
Amacım yalnızca sorunları konuşmak değil; kişinin kendi güçlü yönlerini keşfetmesine, yaşamıyla yeniden daha sağlıklı bir bağ kurmasına ve sürdürülebilir bir değişim oluşturmasına eşlik etmektir.
Sümer-1 Sokak, Ankara
Ka-Ra Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Emir Can Kara adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emir Can Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emir Can Kara, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Emir Can Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Emir Can Kara adresi nerede?Emir Can Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sümer-1 Sokak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emir Can Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emir Can Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emir Can Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emir Can Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emir Can Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emir Can Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emir Can Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.