0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba ben Emre Turan, Sosyal Bilimler alanında çalışmaktan her zaman keyif aldım ve bu nedenle üç ayrı lisans programından mezun oldum; Ege Üniversitesi Tarih bölümünde eğitim alırken göstermiş olduğum başarı sonrası aynı üniversitede Psikoloji bölümü yan dal programından kabul aldım. Aynı anda eğitim aldığım her iki bölümden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Psikoloji yan dal programı mezuniyeti sonrası üniversite sınavına girip, Psikoloji bölümünü kazandım ve Psikoloji lisans programında yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Akademik yaşamda disiplinler arası çalışmaların önemli olduğuna inandığım için Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü kazandım ve onur derecesiyle mezun oldum. Lisans eğitimlerim sonrası alan bilgimi arttırmak, akademik ve saha deneyimini birleştirmek amacıyla üç ayrı yüksek lisans eğitiminden başarıyla mezun oldum; İlk yüksek lisans eğitimimi Psikoloji branşında önemli bir yere sahip olan iletişim alanında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde gerçekleştirdim. Daha sonra ikinci yüksek lisansımı Aile eğitimi ve danışmanlığı alanında Dokuz Eylül Üniversitesinde yaptım. Psikoloji alanının en önemli yapı taşı olan Klinik Psikoloji Yüksek lisansımı ise %100 Bursla kazandığım İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden yüksek onur öğrencisi derecesiyle mezun olarak gerçekleştirdim. Üniversite yaşamım ve sonrasında çeşitli psikoterapi eğitimleri almış ve birçok kurumda alan deneyimi elde ettim. Mesleki kazanımlarımı çeşitli alanlarda uygulama fırsatı buldum. Yalnızca akademik yaşamda değil meslek hayatında yaklaşık dokuz yıldır çalışmaktayım. Reklam ajanslarında ikna psikolojisi alanında pazarlama yöneticisi, Eğitim Danışmanlık firmalarında eğitim yöneticisi, Psikolojik danışmanlık merkezlerinde Uzman psikolog ve eğitim kurumlarında okul Psikoloğu ve Eğitim yöneticisi olarak hizmet ettim. Çeşitli firmalarda pek çok Psikoloji eğitimleri verdim. Çalışmalarıma yetişkin, çocuk ve ergen danışmanlığının yanı sıra çift ve aile danışmanlığı alanında da devam etmekteyim. Birçok Eğitim Kurumunda “Psiko-Eğitim Aile Atölyesi”’nin kuruculuğunu ve yöneticiliğini üstleniyorum. Psikoloji alanındaki çalışmalarıma kurucusu olduğum “Uzman Klinik Psikolog Emre Turan Danışmanlık ve Eğitim Merkezi” nde devam etmekteyim. Bilime ve birlikteliği katkı sonsuz olsun. Klinik Psikolog Emre TURAN

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Makaleler

Emre Turan

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Psk. Emre Turan

Kültür Mahallesi Meksika Sokak No:3/3 Yayla Apartmanı A Blok Daire 3 Kat 2 Alsancak / İzmir, Konak 35220

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • D

do...ç

Akıl sağlımı borçlu olduğum o kişi İşini severek yapan ve işinde çok iyi olan birisi, kesinlikle tavsiyedir

• D

d....k

Emre Bey'in işinde profesyonel bir insan olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi beğeniyorum. Bireysel ve çift terapisi olarak seanslara katılıyoruz. Tavsiye üzerine kaygı için başvurdum. Sürecimiz gayet güzel geçiyor. Seanslarından uzun süredir verim alıyoruz ama gitmeye devam ediyoruz. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz.

• B

b....k

Kaygı için başvurdum. Seanslarım gayet güzel geçiyor. Seanslar sayesinde kaygılarımda azalmalar başladı. Emre Bey'den gayet memnunum. Rahatlatıcı, profesyonel, kaliteli ve iletişimi iyi bir uzman.

s....a

Doğru yönlendirmeye önem veren, güvende hissettiren bir terapist olduğundan kendi adıma iyi bir şey yapmış olmanın verdiği huzuru hissediyorum.

a....s

Kaybolmuş, ne düşüneceğimi bilemez, hayattan zevk almayı bırakmış bir haldeyken Emre hocamla tanıştım. Seanslarımız kendi özümü bulma yolculuğuna döndü. Yaklaşık 3 aydır devam eden terapi süreci bende anlatsalar inanamayacağım değişimler yarattı. Daha önce başarısız terapi denemelerim olmuştu. Bunlar ya hiç bağ kuramadığım aşırı kuralcı terapistler, ya da terapi aşamalarına göre ilerlemeye odaklanıp benim ne hissettiğimi göz ardı eden kişilerdi. Emre hocayla bu durumu hiç yaşamadım. Görüşmelerimiz her zaman çok akıcıydı, beni dinlerken analizlerini ve önerilerini gerekli olan yerlere çok akılcı bir şekilde serpiştirdi. O kadar sıcak ve dostane bir yaklaşımı vardı ki kendimi açmakta hiç zorlanmadım, en söylenmesi zor mahrem konularda dahi.. yolumuz karşılaştığı için çok mutluyum. Hayatıma kattığı farkındalık ve tekrar mutlu olmanın mümkün olduğunu gösterdiği için minnettarım. 35 yaşında yeniden kendimi keşfediyorum. Herkese içtenlikle Emre hocamı tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• Ç

ç....ö

Panik atak için başvurdum. 3 seans gittim, seanslar sayesinde yeni benliğime kavuşuyorum. Sürecim devam ediyor. Bir terapist olarak kendisi çok iyi. Yanından huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Anlaşıldığımı hissediyorum. Emre Bey danışanını dinliyor, en önemlisi bu. İşini baştan savma yapmıyor, empati kurabiliyor. Ödevler veriyor, ne yaşadığımızı anlamaya çalışıyor. Kendisi de çok sempatik bir insan. İnsanların çekinebileceği davranışlar sergilemiyor. Yanında içimdeki her şeyi rahatlıkla konuşabiliyorum ve Emre Bey'e güveniyorum.

• Ç

ç....ö

Bireysel terapiye katılıyorum. 4-5 seans oldu, kendisi gayet iletişime açık. Konuştuğum zaman kendimi rahat hissediyorum. Ön yargılı yaklaşmıyor, samimi konuşuyoruz. Rahatlıkla iletişim kurabiliyorum. Yapıcı davranıyor, profesyonel yaklaşımı var. Seanslarda zorlaması yok. Her şeye olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Ben kendisinden memnunum. İletişimi çok kuvvetli. Kendi açımdan çok fayda sağladığını düşünüyorum. Sürecimiz devam ediyor. Çok sempatik birisi.

• O

o....)

Kızım için başvurduk. Depresyon sorunu vardı. Seanslarımız gayet başarılı geçiyor. Emre Bey iyi olduğunu söylüyor. Ben de kızımda farkı görebiliyorum. Emre Bey işine odaklı, işini seven bir uzman. Gerçekten işini profesyonel bir şekilde yapıyor. Ticari amaçlı değil, insana yardım etmek için uğraşıyor. Çevreme de tavsiye ediyorum. Ben de bireysel seansına katılmıştım.

s...

Bir arkadaşım vasıtası ile ulaştım.
    Ağır depresyon sebebi ile başvurdum.
    Uzun bir süreç geçirdim, hâlâ devam ediyorum.
    Muhteşem bir dönüşüm yaşadım kendi adıma.
    Tabii ki tavsiye ediyorum, benim tavsiyem ile başlayan arkadaşlar oldu. Kendisini iyi ki tanımışım.

• C

c.....

Emre beyin profesyonel yaklaşımı sayesinde açık iletişimde hissedebilmek benim için çok değerli. Kişilik analizleri kesinlikle çok yerinde bu durum alanındaki profesyonelliği ortaya koyuyor. Önerileri ve geri bildirimleri gerçekten ışık tutuyor. Uzun zaman sonra kendimi anlaşılmış hissetmek iyi hissettirdi