2016 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur. Lisans süreci boyunca Amerikan Hastanesi ve Balıklı Rum Hastanesi gibi kurumlarda klinik psikoloji stajlarını tamamlamıştır. Yüksek lisans sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi ve Metakognitif terapi ekollerini eğitim içeriğinde görürken, üçüncü dalga yaklaşımlar olan bu ekolleri eklektik yaklaşım olarak terapi süreçlerine dahil etmiştir. Narsisistik Kişilik Özelliğinin Mizah Tarzları ve Baş Etme ile İlişkisi üzerine yazdığı tezle 2021 yılında İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını yüksek onur derecesiyle tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog unvanını kazanmıştır. Özel kolej ve kliniklerde 10 yıl süren bir deneyim elde etmiştir. Yetişkin bireylerde yaklaşım olarak kanıtlanmış ekollerden Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Metakognitif Terapi, EMDR ve Varoluşçu Terapi ekolleriyle eklektik olarak danışanlarını görmeye devam etmektedir.
- Depresyon
Boşanma Danışmanlığı
Denver Gelişim Tarama Testi
Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri
Klinik Psikolog Selin Uçar
Diyalektik Davranış Terapisi (DBT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metakognitif Terapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Online Hizmet
Klinik Psikolog Selin Uçar
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Esentepe Mah. Kelebek Sk. No:2, D:181 Marmara Kule, Kartal 34870
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
s...
Selin Hanım'a tavsiye üzerine ulaşmıştım. İnternette yorumları olumluydu. Deneyimli olması ve benim için kadın olması da beni daha iyi anlaması açısından önemliydi. Deneme seansından sonra hemen kendisiyle devam ettik. Yaklaşık 2 yıldır görüşüyoruz. İlk başlarda çok agresif olmamdan dolayı başvurmuştum. Öfke kontrol problemim vardı. Daha çok bu konu üzerine yoğunlaştık. Kendisiyle çok objektif bir şekilde ilerledik. Güzel bir bağ kurduk. İlerleme de kaydettim. Değer bilinci, özsaygı, özsevgi üzerine çalışmalarımız oldu. Bu konularda kendisi çok doyurucu bir şekilde destek oldu. Ben çok memnunum. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim. Yurtdışında yaşayan bir Türk'üm ve bu sebeple bir Türk uzmana başvurmakta çok faydalı oldu.
Y
y...
Selin Hanım’a uygulama üzerinden ulaşmıştım. Kendimi yeterince değerli hissetmediğim için şema terapisi üzerinde çalıştık. Kendisi çok destekleyici ve çözümcül bir uzman. Kesinlikle tavsiye ederim.
b....d
Selin Hanım gayet donanımlı, eğitimli bir uzman. Kaygı için 1,5 senedir gidiyorum. Seanslarım gayet güzel geçiyor. Her zaman zamanında seanslara katılıyorum. Ufak tefek uygulamalar veriyor. İlgili bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Artık kaygılarımla daha rahat baş edip yönetebiliyorum. Uyku düzenim kötüydü, düzeldi. Seanslarım devam ediyor.
Benim sürekli depresif ve aşırı stres halim, gelecek kaygılarım, sürekli olumsuz düşüncelerim, ilişkilerimde yaşadığım sorunlar üzerine çok iyi bir denk gelişle Selin Hanımla terapiye başladım. Benim bir terapistten beklentimle kendisinin davranış şekli ve bakış açısı tam örtüştü. Kendimde çok fazla yol kat ettim sayesinde. Güler yüzü, olaylara yaklaşımı ve detaylı açıklamaları, samimiyeti kalbe ayrıca dokunuyor. Hayattaki “iyi ki”lerimden biri de kendisi. Beni zor zamanlarımda karanlıktan aydınlığa çıkardığı için kendisine minnettarım. Herkese çokça tavsiye edilmesi gereken biri.
• Klinik Psikolog Selin Uçar • Bireysel Danışmanlık •
b....y
Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde başvurdum. Seanslarımız gayet iyi geçiyor, bana iyi geliyor. Gayet memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Selin Hanım'ın bana iyi geldiğini düşünüyorum.
b...
Selin Hanım’ı online bir platformda bulmuştum ve o sayede terapilere başladık. Kişisel gelişim sürecim için bir süredir de terapiye devam ediyorum. Selin Hanım çok profesyonel bir psikolog. Daha öncesinde de terapi denemelerim olmuştu fakat kendimi rahat hissetmediğim için bırakmıştım ama Selin Hanım bu alanı bana yargılayıcı olmayan tutumu ve güler yüzlülüğü ile açtı. Terapi düşünen ama kendini rahat hissetmeyeceğini düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Ben Selin hocayı uygulama üzerinden buldum, dikkatimi çeken şey de ilgilendiği alanlardı, bana hitap ettiği için konsültasyon seansı ayarladım ve bu şekilde devam ettik. Kendisini aralık ayından beri görüyorum ve psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Seanslarımızdan gayet memnunum. Çevreme de tabii ki tavsiye ederim.
T
t....y
Duygu düzenlemelerim için başvurdum. Seanslarım gayet iyi geçiyor, çok memnunum. Fazla verim alıyorum. Uzmanımız her konuda çok hassas davranıyor. Özel durumları göz önünde bulunduruyor. Anlamak için dinliyor. Daha sık seanslara gidiyorum. Seanslar sayesinde daha iyiye gidiyorum, farkındayım. Hayatıma ve yaşantıma yansıdı, abartmıyorum. Selin Hanım alanına hakim. Kendisini sürekli güncelliyor. Yaptığı işe önem veren, dakik, zamanlaması iyi bir uzman. Takvimini unutmuyor, değer verdiğim her şeye kendisi de değer veriyor. İşine hassas bir uzman.
Y
yk...h
Uzun süre devam eden rahatsızlığımdan dolayı kendisi ile iletişime geçtim . Çok kısa sürede çok yol aldık . Danışmanim gerek ilgisi gerek çözümleri ile hayatımda bir çok şeyi değiştirmem de yardımcı oldu .
• Psikohelp Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi - Kadıköy Şubesi • Psikoloji Randevusu •
Uzun zamandır devam eden stres kaynaklı baş ağrıları, geçmiş takıntısı ,insan içine çıkmada tedirginlik vardı, bir kaç terapist görmüştüm ama istediğim iletişimi kuramamıştım ,en son Selin Hanım'ı tavsiye üzerine görmeye başladım , 5. seansımı aldım ,ilk güne göre daha iyi hissediyorum kendimi .Söylediğim her şeyi hatırlıyor bu benim için çok önemliydi, Selin Hanım'ın çok genç olması ilk başta güven vermemişti ancak konuştukça alanına çok hakim bir uzman olduğunu, profosyonellikle içtenliği çok iyi dengelediğini gördüm.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Selin Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Uçar, Psikoloji. Size Selin Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Benton Görsel Bellek Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Selin Uçar adresi nerede?Selin Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mah. Kelebek Sk. No:2, D:181 Marmara Kule Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selin Uçar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selin Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Uçar hangi dilleri konuşuyor?Selin Uçar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Uçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Selin Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Uçar hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Uçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.