Göz Hastalıkları Randevusu

Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi, İstanbul

Op. Dr. Tülay Arıcı Muayenehanesi

Op.Dr.Tülay Arıcı Muayenehanesi

HARBİYE MAH TEŞVİKİYE CADDESİ İKBAL İŞ MERKEZİ NO:17 KAT:5 DAİRE:22, TEŞVİKİYE CADDESİ İKBAL İŞ MERKEZİ, Şişli, İstanbul 34367

Op. Dr. Tülay Arıcı Muayenehanesi

Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi, No: 17 Kat: 5 Daire: 22 Nişantaşı, Şişli, İstanbul 34371

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• he...i

3buçuk yaşındaki kizimin okul öncesi kontrolü için Tülay hanıma randevu aldik.Randevu süresi oldukça kısa muayene cok hızlıydı.Kizim normalde doktorda ağlamaz ama agladi ve tedirgin oldu.Damla damlatmamizi istediler ama onu da o ortamda biz başaramadık.Kucuk yas grubu için uygun olmadığını düşünüyorum.

• Op. Dr. Tülay Arıcı Muayenehanesi • Diğer  •

Konverjans yetmezliği için gittik.Teşhis ve doğru tedavi ile 1 ay gibi bir sürede iyileşme oldu.Tülay hanim a çok teşekkür ederiz..

• Dünyagöz Ataköy Hastanesi • Diğer  •

• N

ni...n

Yıllardır ailece gitiğimiz doktorumuz sayın Tülay KILIÇ'a sonsuz teşekkürlerle... son derece başarılı,saygılı,güleryüzlü ve hastaları ile seviyeli diyaloğundan dolayı kendisine olan güvenimiz sonsuzdur.herkese tavsiye ederiz.

• •  •