Lisans eğitimi sırasında stajını Okmeydanı Araştırma Hastanesi psikiyatri servislerinde ve Gül Ağacı Anaokulunda yapmıştır. Klinik psikoloji yüksek lisans stajını Özel Saygı Hastanesinde tamamlayarak bir çok eğitimlere katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aile Danışmanı unvanına sahip olan Rabiye Akyüz, ergen ve yetişkin terapileri alanında uzman ve çalışmalarını daha çok dinamik ve bütüncül perspektiften yararlanarak sürdürmektedir.
Online seanslarının yanı sıra Özel Saygı Hastanesin’de ve Altunizade Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışan görmektedir.
EĞİTİMLERİ
⦁ Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimi
⦁ CİSED – Cinsel Terapi Eğitimi, Cem Keçe
⦁ HYT – Hipnomedidatif yeniden işlemleme terapisi, (Haluk Alan ve Sinan Güzel)
⦁ Psikoterapi Enstitüsü Bütüncül Psikoterapi Teorik Eğitimi
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
nu...ı
1 senedir Rabiye Hanım’la çalışıyoruz. İlk günden itibaren beni dikkatle dinlemesi, anlayışlı ve yargılayıcı olmayan yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Zorlandığım konularda farkındalık kazanmamı sağladı ve bana rehberlik etti. Profesyonelliğiyle birlikte samimiyeti de hissedilen bir psikolog.İhtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Saygı Hastanesi • Randevu •
sk...
Rabia Hanım'la bir dostum sayesinde tanıştık Yaklaşık 3 yıldır da düzenli olarak online terapi yapıyoruz.. seans'in ilk başlarında, benim bir şeyim yok ki Ne anlatayım diyordum, kendimi yok saymak iyi bildiğim bir şeydi.. Anlayışı etkin soruları varım dedirtti, yolculuk da devam ediyor, bana sorarsanız; kendisini güvenle, kendiniz için tercih edebilirsiniz.. Sağlıklı günler..
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
i.....
Çocukluğumdan beri yüksek kaygı ile mücadale ediyorum. Bu süreçte bir uzmanla çalışmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Sizi gerçekten anlayan birinden emin olmak oldukça güç. Rabiye Hanım ile 2. senemiz. İlk günlerde istediğim cümleleri duymadığım için biraz tereddüt ettim. Çünkü bunun öncesinde gittiğim terapilerde hep kendimi haklı çıkarmıştım. Bana kendimi görme fırsatı verdiği için minnettarım.
• başka bir yer • Diğer •
T
t.....
Uzun zamandan beri psikolog Rabiye hanıma terapiye gidiyorum.Anlayışlı ve kendini geliştirmek için çaba sarf eden bir psikolog.Kendim hakkımda fazlasıyla farkındalık sağlamam için bana yardımcı oldu.Psikologa gittimden beri özgüvenimde ve kendimi bulmamda bana çok yardımcı oldu.
• Saygı Hastanesi • Randevu •
Rabıye hocayla bu ıkıncı seansım ve bna cok ıyı geldı hıc konusamam anlatamam dıyodum öyle sorular soruyokı sıze herşey dökuluyor ıkıncı seansım daha zor gectı benım için galıba bagzı şeylerle yüzleşiyorum artık sessız kalmak istemıyor bagzı şeyler bunuda inanıyorumkı rabıye hanımla yapıcagız ıyıkı varsınz ve ben ıyıkı o gun o cocugu gördum ve size gelmeye karar verdım
• Saygı Hastanesi • Diğer •
i̇...e
Herkesin buhran geçirdiği bir dönem vardır ve herkesin aynı zamanda buhranı en doruğunda geçirdiği bir dönem de vardır...
Ben o dönemimde tanıştım Rabiye hanımla. O dönemi yapım gereği oldukça zorlu atlatıyordum şu anda da doruklarında olmasamda yinede o dönemin içindeyim elbette. Hemen geçmeyecek biliyorum.Ama Rabiye hanımın bu dönemimde bana rehberlik etmesi beni o kadar rahatlatıyor ki...
İyi ki yollarımız kesişmiş.İyi ki o gün o hastanede Rabiye hanımı seçmişim. Çok iyi bir rehber. Size "kendinizi" hatırlatmaya çalışacağından emin olabilirsiniz....• başka bir yer • Diğer •
g....h
Değerli danışanım Rabiye Akyüz Hanım ile tavsiyeler üzerine tanışma fırsatımız oldu ve kendisi hayatımın en zor dediğim günlerimde bana destek oldu ve olmaya devam ediyor.
• başka bir yer • Diğer •
m...
Rabiye Hanım'a bir psikolojik danışmanlık platformundan ulaştım. Kendisine ilk olarak aile terapisi için başvurmuştum. Süreç daha sonra kendimi daha iyi hissetme ve tanıma üzerine devam etti. Rabiye Hanım, çok anlayışlı ve güven veren birisi. Ben normalde çok konuşkan ve sıkıntılarını dile getirebilen birisi değilimdir ama kendisiyle konuşabiliyorum. Bunun nedeninin sorduğu sorular olduğunu düşünüyorum. Rabiye Hanım sorduğu sorular ile hem bana farkındalık kazandırdı hem de bu sayede konuşabildiğimi anladım. Benim gibi terapi alma konusunda bu hassasiyetleri yaşayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
d...
Rabiye Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. İlk seanslara terapistimin yeterli olup olmadığı düşüncesiyle katılmıştım, çünkü iletişime geçemediğim için tavsiye üzerine ulaşmıştım. Ancak süreç içerisinde terapistimin yargısız bir şekilde beni dinlemesi ve sorularıyla beni problemim üzerinde tutması oldukça profesyonel geldi. Benim kaçmaya çalıştığım konulara karşı beni yüzleştirmeye başladı. Zaman içerisinde sorunlarım çözüme ulaşmaya başladı, hayatımda gözle görülür farklılıklar ortaya çıktığı için kendisiyle memnuniyetle devam ediyorum.
b...
Rabiye Hanıma postpartum depresyon nedeniyle hastaneye başvuru sonucunda ulaştım. Yaklaşık 2 yıldır görüşmelerimize devam ediyoruz. İçinde bulunduğum süreci anlamlandırmak ve baş etmek benim için oldukça zordu, kendisi bu zorlu süreçte hep yanımda oldu. Şimdi çoğu şey benim için karmaşık olmaktan çıktı ve hayata daha pozitif bakmayı öğrendim. Uzun yıllardır farkında olmadan baş etmeye çalıştığım anksiyete krizlerim düzeldi. Arkadaşlarıma kendisini tavsiye ediyorum...
Rabiye Akyüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabiye Akyüz, Psikoloji. Size Rabiye Akyüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Normal Randevu, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Terapisi.
Rabiye Akyüz adresi nerede?Rabiye Akyüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdurrahmangazi, Fatih Blv. No:75 İstanbul
- Altunizade, Sırma Perde Sk. No:27 D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabiye Akyüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabiye Akyüz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabiye Akyüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabiye Akyüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rabiye Akyüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabiye Akyüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabiye Akyüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Rabiye Akyüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabiye Akyüz hangi sigortaları kabul ediyor?Rabiye Akyüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.