Doç. Dr.
- Fıtık
- Safra Kesesi Hastalıkları
Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan
se...k
Değerli doktorum Saliha hocam . Bu süreçte meme kanserini olduğumu öğrendikten sonra tedavimde her ayrıntıyı en ince detayına inerek ve hatta çizerek bizim anlayacağımız şekilde bilgiler vermiştiniz en başından beri her detayı atlamadan süreci sizle beraber çok rahat ve güzel yürüttük .Konuşmanız , engin bilginiz , samimi güler yüzünüz size olan inancımı daha da arttırdı . Ne mutluki size denk gelen hastalara . Benim hayatıma dokundunuz değerli doktorum .Her şey gönlünüzce olsun . Başarılarınızın devamını dilerim.
ne...a
Sevgili Doktor Saliha , mastektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi hastalarına karşı çok nazik ve ilgili bir doktordur. Bilgi ve tecrübesiyle Kayseri’de alanında çok başarılıdır. Ameliyat sürecim çok iyi geçti ve kendimi güvende hissettim. Onun elleri benim için adeta bir mucize gibiydi
Z
z....e
Anneme meme ca teşhisi koyulduğu süreçte Saliha hocamıza muayene olduk.Muayene sonucunda ameliyata karar verdi, hocamız ameliyatın zorluğunu bize anlattı fakat aklımdan çıkmayan ve hala aklıma geldikçe gözlerimin dolduğu şu sözleri ile “bu hastanın yerinde benim annem olsaydı nasıl bi süreç izlerdim gerekirse bütün tetkikleri baştan yaptırır aklımda hiç bir soru işareti bırakmaz ameliyatı öyle yapardım “diyerek yaklaşması zorlu bi süreçten geçen biz hasta yakınları için bir umut oldu.Sıcak kanlılığı,bilgi ve tecrübesini hastalarına, hasta yakınlarına sunan Saliha hocam iyi ki varsınız . Yolunuz her daim açık olsun.
n....e
Sevgili saliha hocam alanında çok başarılı birisi niğde den kayseriye 2021 den beridir takipli hastasıyım şubat 2026 da kitle ve mastit ameliyatımı oldum o süreçte ve sonrasında en ufak birşeyi bile hiç çekinmeden sorabildiğim tek doktor takip sürecim olsun ameliyat sürecim ve sonrası için gerçekten her detayıyla ilgilenmesi, gülen yüzüyle ve detaylı açıklamalarıyla çok memnun kaldık başarılarının devamını diliyorum.
K
ka....
2025 Haziran ayında meme kanseri tanısı aldım ve doktor araştırmasına başladım. Bu süreçte Saliha Hanım ile görüştüm ve tedavime kendisiyle devam etme kararı aldım.
Ağustos ayında ilk ameliyatımı oldum. Süreç değerlendirmesi sonrasında mastektomi ve implant operasyonu planlandı ve Aralık ayında ikinci ameliyatım gerçekleştirildi.
Her iki ameliyat sürecini de güvenle ve sorunsuz bir şekilde atlattım. Saliha Hanım’ın hastaya yaklaşımı, sabrı, detaylı bilgilendirmesi ve düzenli takibi bana bu zorlu süreçte büyük güven verdi.
Kendisine emekleri ve ilgisi icin minnettarım
ar...m
Meme kanseri olduğumu öğrendim bu benim için üzücü bir durumdu Saliha hocam gibi bir Doktorla karşılaşınca bu sürecte bana olan nazik davranışı ve sabrı sorularıma net ve sıcak acıklamaları beni cesaletlendirdi ve bu zor olan bi hastalıgı kolay atlatmama neden oldu iyiki dediğim Doktoruma çok çok minnattarım.
Ç
çi...z
Canım Saliha hocam,bana dokunuşuyla ikinci hayatımı geri verdi.Hayatıma yeni bir umut yeni bir ışık kazandırdı.2021 yılında yakalandığım meme kanserini bilgisi becerisi dahilinde kolaylıkla atlattım.Iyiki iyiki iyiki Saliha karagöz Eren..
Ö
ö.....
Saliha Hoca alanında gerçekten çok başarılı bir genel cerrah. Ben meme kitlem nedeniyle takipli hastasıyım ve süreç boyunca ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve güler yüzü sayesinde kendimi her zaman güvende hissediyorum. Her detayı sabırla anlatıyor ve aklınızdaki soruları içtenlikle cevaplıyor.Ayrıca teyzem meme kanseri (meme ca) nedeniyle ameliyat oldu ve ameliyat süreci çok başarılı geçti. Hem ameliyat öncesi hem sonrası ilgisi ve takibi bizim için çok kıymetliydi. Özellikle meme cerrahisindeki tecrübesi gerçekten güven veriyor.
Çalışkan, ilgili ve hastalarına değer veren bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• başka bir yer • Diğer •
b....k
Annemin göğüs kanseri ameliyatını yaptı ve çok memnun kaldık. Tüm hastalarıyla birebir ilgileniyor. Ameliyat öncesi ve sonrası hakkında detaylı bilgi verdi . Gönül rahatlığıyla alanındaki en iyi doktor diyebilirim.
Y
y....k
Canım Saliha hocam 2019 yılında şifa oldunuz bana ben 1.evre meme ca sı hastanızdım hamd olsun sizin ve ersin özaslan hocamın sayesinde kontrolleri 1 yıla dönmüş biriyim yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun sizi çok seviyorum herdaim dualarimdasiniz
• Memorial Kayseri Hastanesi • Diğer •
Saliha Karagöz Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saliha Karagöz Eren, Genel Cerrahi.
Saliha Karagöz Eren adresi nerede?Saliha Karagöz Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saliha Karagöz Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saliha Karagöz Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saliha Karagöz Eren hangi dilleri konuşuyor?Saliha Karagöz Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saliha Karagöz Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saliha Karagöz Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saliha Karagöz Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saliha Karagöz Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Saliha Karagöz Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar