Sedat Taniş, eğitim ve iş hayatı boyunca mesleğinin farklı alanlarında sırayla, eğitim ve araştırma hastanesi,
Psikolojik danışmanlık kliniklerinde,
üst düzey şirketlerin insan kaynakları departmanlarında çalışmalar yürüterek toplumda yer alan psikoloji sektörüne dair bilgi ve birikimlerini tecrübeye dönüştürme fırsatı elde etmiştir. Lisans eğitimi sürecinde Dijital oyun bağımlılığı ve Sosyal medya bağımlılığı kapsamında üniversitedeki öğrencilerden kurduğu geniş ekibi ile
Dijital Çağda Ailede Farkındalık ve Bireyde Sosyalleşme projesiyle büyük kitlelere adını duyurmuş ve büyük bir başarı kazanmıştır.
Meslek hayatı boyunca birçok seminer, söyleşilere katılımcı ve konuşmacı olarak katılmıştır.
Özellikle uzmanlık alanları :
Bireysel Danışmanlık, Çift danışmanlığı ve Ergen danışmanlığıdır.
MMPI Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi,GoodEnough- Harris Bir İnsan ÇizTesti, Catell2A-3ATesti, Porteus LabirentlerTesti, Kent E.G.Y.,Durumluk veSürekli KaygıÖlçeği (STAİ), SCL-90, Horney CollidgeÜçBoyut Envanteri,KısaSemptom Envanteri, Beck Depresyon Envanteri ve Beck Anksiyete Envanteri,Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Porteus Labirentleri Zeka Testi,Ankara Gelişim Tarama Envanteri , Resim Kelime Testi Çocuk Çizimlerinin Ruhsal Açıdan Değerlendirilmesi eğitimlerini tamamlamıştır. Kaygı bozuklukları, panik atak, obsesif kompulsif bozukluk, Fobiler, İlişki sorunları, öncelikli ilgi alanları olmakla birlikte, çocuklarda oyun, internet ve sosyal medya bağımlılığı, çocukluk ve ergenlik sorunları ile çalışmakta ve ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.
Taniş, terapist kimliğinin yanısıra aynı zamanda TRT “Dijital Çağda E-beveynlik” programının danışmanlığını yapmaktadır.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Sigortası olan hastalar
Onurkent Kavşağı, Başakşehir Ma/1,, Başakşehir, İstanbul 34200
KAYABAŞI MAH. ADNAN MENDERES BLV. KUZEY YAKA NO: 7 C İÇ KAPI NO: 59, Başakşehir, İstanbul 34494
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No: 2L Başakşehir, Başakşehir, İstanbul
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
m...
İlk andan itibaren güven veren, son derece sıcak ve samimi yaklaşımıyla insanı rahatlatan harika bir psikolog. Kendisiyle tanıştığınız anda doğru yerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Kişisel gelişim sürecim için başvurdum. Dinlerken gerçekten anlaşıldığınızı hissettiren, profesyonelliğiyle birlikte içtenliği asla eksik olmayan biri. Başlamayı düşünenlere içtenlikle söyleyebilirim ki, kesinlikle pişman olmazsınız. Destek almak isteyen herkes için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
s...
Sedat Bey'e bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Sürecim gayet iyi ilerledi. Başladığım dönemde pek iyi olmadığım bir süreçten geçiyordum ve kendisiyle bu süreci atlatmakta çok desteğim oldu. Kendimi tanımam ve neden neticede yaptığımı sorguladığım içten içe bastırdığım ve kendimle ilgili farkındalığımı kazanmam konusunda çok yardımcı oldu. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
C
c...
Uzm. Kl. Psk. Sedat Taniş ile arkadaş tavsiyesi üzerine Ocak 2022 seanslara başladık. Çocukluk ve ardından ilk evlilik geçirdiğim şiddet travmaları nedeniyle depresyon sonucu üzere kendisiyle iletişime geçtim. Kendisi son derece şefkatli bir terapisttir. Benim en zor zamanımda sakin tavrıyla ve profesyonel şekilde beni sakinleştirmeyi başardı hocam. Konuşarak sorunlarımı anlayıp ve onlarla başa çıkmak için stratejiler geliştirdik. Bana destek olmak için konuşmalar, egzersizler veya kitap aktiviteler gibi çeşitli yöntemlerden yararlandım. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen ve yine seans (kendi çocuklarım nedeniyle) oluşturduğumda aynı ilgiyi gördüm. Kendisine seans dışında dar olduğumda cevap vermesi danışanlarına değer vermesi de her uzman psikologda beklenilmez. Güler yüzlü, kendini hastalarının yerine koyup ve onların duygularını anlayan bir terapisttir. Hocamızla Almanya'dan online sanki birebir terapi yapıyormuş gibi sürdü seanslarım. Çok memnun kaldım ve her zaman bir kapım açık olduğunu bilerek sağlıklı bir şekilde ayrıldım kendisinden.
h...
Kendim araştırarak Sedat Bey'e ulaştım. Oğlum liseye gidiyordu ve derslerine odaklanma problemi vardı. Bilgisayar oyunları oynuyordu. Bu sebeple başvurduk. Sedat Bey ilgilendi, şimdi daha iyi. Kendisini tavsiye ederim.
a....a
1 yıldır gidiyorum, OKB için destek alıyorum. Seanslardan bayağı verim aldım. Kendimi daha iyi hissediyorum. Ara ara görüşmeye devam ediyoruz. Alanında ilgili, yetenekli bir uzman. Farkındalığımın artmasını sağladı. Memnunum kendisinden.
m....k
Anksiyete için tavsiye üzerine başvurdum. 2 senedir gidiyorum. Alanında iyi bir uzman. Çok iyi ilerliyoruz. Anksiyete ile başladım, OKB ile devam ediyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her konuda danışanına yardımcı oluyor. Çok iyi bir insan, kendisinden memnunum.
b....u
Kaygı bozukluğu ve anksiyete için başvurdum. Tavsiye edildi. Seanslarımız gayet verimli geçiyor. Sedat Bey'den gayet memnun kaldım. Anlatımları ve ilgilenmesi güzel. Sürecim devam ediyor. Takıldığım bir şey olursa seans dışında da ulaşabiliyorum. Hemen dönüş sağlayıp cevap veriyor.
h....ş
Depresyon için gidiyorum. 25 seans aldım, her anlamda bana çok iyi geldi. Depresyondan çıktım, kendimi daha iyi hissediyorum. Sedat Bey ezbere psikologluk yapan birisi değil. Önce karşısındaki kişiyi tanıyor, kişiye özel davranıyor ve çok gerçekçi bir psikolog. Karşındaki insanı ara ara rahatsız da edebiliyor. Danışanının yanlışını söylüyor ve yanlışlarıyla yüzleştiriyor. EMDR terapisi uyguladı, bu konuda da çok çok iyi bir psikolog. Bütün süreç çok profesyonelce.
a....ç
Eşimle birlikte gidiyoruz. Hem çift hem bireysel seanslara katılıyoruz. Panik atak için başvurdum. 8 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Mükemmel ötesi, tanıdığım en iyi uzman. Çok memnunuz kendisinden.
a....a
Öfke kontrolü için tavsiye üzerine başvurdum. 1,5 senedir gidiyorum. Öfkemi kontrol altına alabildim. Genel hayatımla ilgili birçok şey değişti ve düzene girdi. Seansların faydasını görüyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sedat Bey için tüm görüşlerim olumlu. Aklımda herhangi bir soru işareti kalmıyor. Birçok arkadaşıma da önerdim. Gidenler de memnunlar.
Sedat Taniş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Taniş, Psikoloji. Size Sedat Taniş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Sedat Taniş adresi nerede?Sedat Taniş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onurkent Kavşağı, Başakşehir Ma/1, İstanbul
- KAYABAŞI MAH. ADNAN MENDERES BLV. KUZEY YAKA NO: 7 C İÇ KAPI NO: 59 İstanbul
- Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No: 2L Başakşehir İstanbul
- Bahçeşehir 2. Kısım, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Taniş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sedat Taniş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sedat Taniş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedat Taniş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sedat Taniş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Taniş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedat Taniş hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Sedat Taniş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.