İstanbul'da doğdum. Çocuklarla çalışma merakım, meslek lisesinde anaokulu öğretmenliği eğitimi almamla başladı ve zamanla psikolojiye yönelmemi sağladı. Bu doğrultuda lisans eğitimimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü'nde yüksek onur derecesiyle tamamladım. Ardından Bilkent Üniversitesi Gelişim Psikolojisi alanında yüksek lisansımı tamamladım. Akademik yolculuğumu klinik alanda derinleştirmek amacıyla TED Üniversitesi Klinik Psikoloji programında ikinci yüksek lisansımı tamamlayarak klinik psikolog unvanını aldım. Şu anda Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Kliniği bünyesinde klinik psikolog olarak çalışmaktayım. 0-18 yaş arası bebek, çocuk ve ergenlerle çalışmakta; aynı zamanda ebeveynlere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım. Terapötik yaklaşımımda ağırlıklı olarak Şema Terapi ekolünü kullanmaktayım. Uluslararası Şema Terapi Derneği onaylı Çocuk ve Ergen Şema Terapi eğitimimi tamamladım; süpervizyon sürecim devam etmektedir. Bunun yanı sıra Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Sistemik Aile Terapisi yaklaşımlarından da faydalanarak bütüncül bir çalışma yürütmekteyim. Türk Psikologlar Derneği ve Türkiye Şema Terapi Derneği üyesiyim.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi
Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği
2100. Sokak 7.km, No:40, Çankaya 06510
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
“9 yaşındaki oğlumuz akran zorbalığı nedeniyle okula gitmek istemeyen ve mutsuz bir durumdaydı. Süreç boyunca hem bize ebeveyn olarak yaklaşımı hem de çocuğumuzla kurduğu güven ilişkisi gerçekten çok kıymetliydi. Kısa sürede oğlumuzdaki değişimi fark etmeye başladık; kendini ifade etmesi güçlendi, kaygıları azaldı ve yeniden mutlu bir çocuk olmaya başladı. Mesleki bilgisi, sabrı ve çocuklarla iletişimi gerçekten harika. Böyle zor bir dönemde bize çok destek oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”
• Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği • Randevu •
Serra Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Balcı, Psikoloji. Size Serra Balcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Serra Balcı adresi nerede?Serra Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2100. Sokak 7.km Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serra Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serra Balcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Balcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serra Balcı hangi dilleri konuşuyor?Serra Balcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serra Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Balcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serra Balcı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Serra Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Serra Balcı hangi sigortaları kabul ediyor?Serra Balcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, AgeSA Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.