0850… Ücret öğren

İstanbul'da doğdum. Çocuklarla çalışma merakım, meslek lisesinde anaokulu öğretmenliği eğitimi almamla başladı ve zamanla psikolojiye yönelmemi sağladı. Bu doğrultuda lisans eğitimimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü'nde yüksek onur derecesiyle tamamladım. Ardından Bilkent Üniversitesi Gelişim Psikolojisi alanında yüksek lisansımı tamamladım. Akademik yolculuğumu klinik alanda derinleştirmek amacıyla TED Üniversitesi Klinik Psikoloji programında ikinci yüksek lisansımı tamamlayarak klinik psikolog unvanını aldım. Şu anda Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Kliniği bünyesinde klinik psikolog olarak çalışmaktayım. 0-18 yaş arası bebek, çocuk ve ergenlerle çalışmakta; aynı zamanda ebeveynlere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım. Terapötik yaklaşımımda ağırlıklı olarak Şema Terapi ekolünü kullanmaktayım. Uluslararası Şema Terapi Derneği onaylı Çocuk ve Ergen Şema Terapi eğitimimi tamamladım; süpervizyon sürecim devam etmektedir. Bunun yanı sıra Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Sistemik Aile Terapisi yaklaşımlarından da faydalanarak bütüncül bir çalışma yürütmekteyim. Türk Psikologlar Derneği ve Türkiye Şema Terapi Derneği üyesiyim.

Çocuk

2100. Sokak 7.km, Çankaya

Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği

Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği

2100. Sokak 7.km, No:40, Çankaya 06510

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

“9 yaşındaki oğlumuz akran zorbalığı nedeniyle okula gitmek istemeyen ve mutsuz bir durumdaydı. Süreç boyunca hem bize ebeveyn olarak yaklaşımı hem de çocuğumuzla kurduğu güven ilişkisi gerçekten çok kıymetliydi. Kısa sürede oğlumuzdaki değişimi fark etmeye başladık; kendini ifade etmesi güçlendi, kaygıları azaldı ve yeniden mutlu bir çocuk olmaya başladı. Mesleki bilgisi, sabrı ve çocuklarla iletişimi gerçekten harika. Böyle zor bir dönemde bize çok destek oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

• Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği Randevu  •