İstanbul'da doğdum. Lisans eğitimimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü'nde yüksek onur derecesiyle tamamladım. Ardından Bilkent Üniversitesi Gelişim Psikolojisi alanında yüksek lisansımı tamamladım. Akademik yolculuğumu klinik alanda derinleştirmek amacıyla TED Üniversitesi Klinik Psikoloji programında ikinci yüksek lisansımı tamamlayarak klinik psikolog unvanını aldım. Şu anda Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Kliniği bünyesinde klinik psikolog olarak çalışmaktayım. 0-18 yaş arası bebek, çocuk ve ergenlerle çalışmakta; aynı zamanda ebeveynlere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım. Terapötik yaklaşımımda ağırlıklı olarak Şema Terapi ekolünü kullanmaktayım. Uluslararası Şema Terapi Derneği onaylı Çocuk ve Ergen Şema Terapi eğitimimi tamamladım; süpervizyon sürecim devam etmektedir. Bunun yanı sıra Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Sistemik Aile Terapisi yaklaşımlarından da faydalanarak bütüncül bir çalışma yürütmekteyim. Türk Psikologlar Derneği ve Türkiye Şema Terapi Derneği üyesiyim.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi
- Kredi kartı
- Nakit
Görüşler
e....a
Canımız kızımız için hocama başvurduk. Sınav döneminde kaygısını yonetemedigi için hem ona hem de bizlere fark etmediğimiz şeyleri gösterdi. Sevecenligi ve canlılığı bizleri sifalandirdi. Çok sevgiler hocam iyi ki varsiniz
• Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği • Şema Terapi •
Oglumuz icin Serra Hanim’a gittik, surecten memnun kaldik. Oglumuzun rahat hissetmesi icin ilgili ve sakin bir sekilde yaklasti. Bizim de aile olarak neye dikkat etmemiz gerektigini daha iyi anlamamiza yardimci oldu. Cocuklarla iletisimi guclu ve guven veren biri. Benzer bir surecten gecen ailelere tavsiye ederiz. Tekrar tekrar .
• Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği • Randevu •
“9 yaşındaki oğlumuz akran zorbalığı nedeniyle okula gitmek istemeyen ve mutsuz bir durumdaydı. Süreç boyunca hem bize ebeveyn olarak yaklaşımı hem de çocuğumuzla kurduğu güven ilişkisi gerçekten çok kıymetliydi. Kısa sürede oğlumuzdaki değişimi fark etmeye başladık; kendini ifade etmesi güçlendi, kaygıları azaldı ve yeniden mutlu bir çocuk olmaya başladı. Mesleki bilgisi, sabrı ve çocuklarla iletişimi gerçekten harika. Böyle zor bir dönemde bize çok destek oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”
• Dr. Nagihan Saday Duman Çocuk Ergen Psikiyatri Kliniği • Randevu •
Serra Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serra Balcı, Psikoloji. Size Serra Balcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı.
Serra Balcı adresi nerede?Serra Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2100. Sokak Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serra Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Serra Balcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Serra Balcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serra Balcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serra Balcı hangi dilleri konuşuyor?Serra Balcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serra Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serra Balcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serra Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Serra Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serra Balcı hangi sigortaları kabul ediyor?Serra Balcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, AgeSA Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.