Sertifikalı Medikal Estetik
Halide Edip Adıvar Cad. No:7 Kanal Mah., Antalya • Harita
Özel Vitale Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi
İzmir Can Hastanesi
Sertifikalı medikal estetik, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Yeşil Bahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. Mancarlar Apt. No:40, Muratpaşa • Harita
Güngör Kırmızıgül Polikliniği
Güllük Cad.Eren Apt. No:83/11 Kat:4, Antalya • Harita
Bekir Özbilim Muayenehanesi
Üniversiteler Mah. 1598. Cad. Bilkent Plaza A-3 Blok No : 3-21 Bilkent, Ankara • Harita
Uzm. Dr. Nihal Turan Bayoba
Kurtuluş Mah. Atatürk Cad. Yücel Hanım Apt. 64020 Sok Zemin Kat No 4, Adana • Harita
Mezoslim Estetik Ve Güzellik Merkezi
İsmet İnönü 1 cad. 732. sokak Aypalas Residence No:34/32, Tepebaşı • Harita
Mayaclinic Eskişehir
Ceyhun Atuf Kansu Caddesi 1370. Sokak No:12 Balgat Ankara, Çankaya • Harita
Özel Doğal Hayat Polikliniği
Tunalı Hilmi Caddesi Buğday Sokak No: 2/9 (Kuğulu Park Karşısı) Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Servet Karayün Muayenehanesi
Atatürk Bulvarı Sanlı İş Merkezi 105/301 Metro Meş, Ankara • Harita
Özel Clnc Medilife Polikliniği
15 Mayıs Mahallesi 789. Sokak No:4/18 Evran Urhan İş Merkezi, Denizli • Harita
Özel Derlamed Polikliniği
Neorama Plaza Beştepe Mah. Yaşam Cad. Adalet Sokak A Blok No: 13/9 (Armada Arkası), Ankara • Harita
Tekin Yıldırım
Caddebostan Mahallesi Cemil Topuzlu Caddesi Funda Çıkmazı Sokak Akis Apt. No:11/1, İstanbul • Harita
Mevlüt Dağ Muayenehanesi
Çankaya Caddesi No:6/9, Ankara • Harita
Özel Estera
Nişantaşı, İstanbul • Harita
Dr Nedim Bakırcı Nişantaşı
FSM BULVARI FETHİYE MAH NO 155, Bursa • Harita
Sevda Tan Muayenehanesi
Talaytepe Mah. 4003. Sok. 4B Pozitif İnfinity Kat:9 No:54 Kayapınar/Diyarbakır (WİNSTON AVM KARŞISI), Diyarbakır • Harita
Dr. Erhan Özel Muayenehanesi
Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 61 Daire: 2, İstanbul • Harita
Dr. Tayfun Sarı Sağlıklı Yaşam Merkezi
Ahmet Taner Kışlalı Mah. Alacaatlı Cad. G/1 Blok No: 9 Barlas Yaşam Merkezi Çayyolu, Çankaya • Harita
Nilgün Soysal Muayenehanesi
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi
Sertifikalı medikal estetik, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaSırakapılar Mahallesi 506. Sk. No: 19, Denizli • Harita
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi