Uzm. Dyt. Şeymanur Kuru

Diyetisyen daha fazla

Kocaeli 1 adres

Diyetisyen Şeyma Kuru, 2019 yılında Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Hemen ardından Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik tezli yüksek lisans eğitimine başlamış olup, şu anda “Sporcu Beslenmesi” alanında tez çalışmalarına devam etmektedir.
Üniversite eğitimi süresince, Medical Park Gebze Hastanesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde stajlarını başarıyla tamamlamış, nutrisyon destek, poliklinik ve kurum beslenmesi gibi alanlarda mesleği adına önemli tecrübeler edinmiştir. Eğitim süresince ve meslek hayatında güncel bilgileri yakından takip edebilmek amacıyla birçok kongre ve seminere katılım sağlamıştır. Bunlara ek olarak “Kariyer ve Yaşam Koçluğu” eğitimi almıştır.
Lisans eğitiminde “İntermittent Fasting ve Vücut Kompozisyonu Üzerine Etkisi” konulu seminer çalışması yapmış ve son dönemlerin popüler beslenme şekli olan “Aralıklı Oruç” hakkında güncel gelişmeleri takip ve analiz ederek danışanlarına bu alanda da hizmet vermektedir.
Yüksek Lisans eğitiminde ise sağlıklı kilo vermenin bir diğer önemli etmeni olan spor ile ilgili çalışmaları yakından takip ederek “Spor Salonuna Giden Bireylerin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi ve Ortoreksiya Nervoza Sıklığının Saptanması” olarak belirlediği tez çalışmasını sürdürmektedir.
2020 yılı Ağustos ayından itibaren Gebze’de kurmuş olduğu Diyetisyen Şeyma Kuru Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’nda Anne-Çocuk Beslenmesi, Gebelik Döneminde Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Tip 1 ve Tip 2 Diyabet Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme ve Yeme Bozukluğu gibi alanlarda online ve yüz yüze hizmet vermeye devam etmektedir.

Osman Yılmaz Mahallesi 608/1. Sokak No:3, Gebze, Kocaeli

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• N

Şeyma hanımla tesadüf eseri tanışma fırsatı buldum ve iyiki de tanışmışım başta enerjisi sohbeti ile bile olsa gelinmesi gereken biyer 600 lerde olan trigiliseridimi 160 lara düşürmeme çok büyük yardımı oldu ve bunun için ayrıca minnettarım 2 aya yakın bi süreçte toplam 9 kiloya yakın bi kilo verdim hiç zorlanmadan ve doyarak :) ve bunun çoğu da yağdan gitti samimi bir şekilde herkese tavsiye ederim iyiki varsınız şeyma hocam .

• Konum: Diyetisyen Şeyma Kuru Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

• Z

Şeyma hanım ile diyet, Ems ve Andulasyon terapiyi içeren premium paketle sürece başladık. 3 Haziran’dan 26 Haziran’a 3 haftalık bir sürede 62.1’den 57.8 kiloya gelerek 4.3 kilo verdim ve toplamda 36 cm inceldim. Özellikle belden 4.5 ve alt karından 5 cm’lik incelmeler olması beni en çok sevindiren nokta oldu. Diyet sayesinde de beslenmemi nasıl düzenleyebileceğimi ve aç kalmadan nasıl kilo vereceğimi anlamış oldum. Çok güleryüzlü ve ilgili bir diyetisyen. Kısıtlı bir zamanımız olmasına rağmen en hızlı ve güzel sonucu aldık. Kendisini kilo vermek isteyen herkese tereddütsüz tavsiye ederim

• H

Harika bir deneyimdi!
    Yaklaşık 1 ay 10 gün gibi kısa bir sürede hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendimde büyük bir değişim yaşadım. Toplamda 7 kilo verdim ve 55,5 cm incelme sağladım! Bu süreçte uyguladığımız kişiye özel diyet programı, destekleyici EMS ve andülasyon seanslarıyla birlikte çok daha etkili hale geldi.
    Diyetisyenim Şeyma Hanımın güler yüzü, takibi, ilgisi ve motivasyonu sayesinde süreci hiç zorlanmadan, aksine keyifle geçirdim. Vücudumun nasıl tepki verdiğini, nelere ihtiyaç duyduğunu birlikte çözümleyerek ilerlemek büyük fark yarattı.
    Kendini iyi hissetmek isteyen herkese gönülden tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş!

• Konum: Diyetisyen Şeyma Kuru Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Kilo Problemi

Emzirme dönemi beslenmenin önemi ve süreç hakkında detaylı bilgilendirdi Şeyma Hanım. Sürece yeni basladik verimli olacağına inanıyorum

• Konum: Diyetisyen Şeyma Kuru Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Bugün gerçekleştirdiğimiz diyetisyen görüşmesinden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Profesyonel yaklaşımınız ve samimi tavrınız sayesinde beslenme konularında kendimi oldukça rahat hissettim.

Önerdiğiniz beslenme planı ve sağlıklı yaşam tavsiyeleriniz benim için son derece faydalı oldu. Hedeflerime ulaşmak için gösterdiğiniz ilgi ve destek, motivasyonumu artırdı.

Gelecek seanslarımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla,

• D

2 ayda 9 kilo verdim 7,5 kg yağdan gitti. Andülasyon ve ems ile toplam 80 cm inceldim 40 bedenden 36 bedene düştüm. Gözle görülür bi fark oluştu vücudumda bu kadar şekillenmeyi beklemiyordum şuan vücudum kum saatine doğru evrildi neredeyse. İlk defa diyetisyen ile diyet sürecim oldu ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Profesyonel işini bilen diyetisyen ile bu işe başlamak çok kısa sürede güzel sonuçlar elde ettirdi. Kendi başına yapılan diyet sadece aç bırakıyor ama diyetisyen ile başlamak tam tersi yiyerek kilo vermek demek. Dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrenip bunu yaşam tarzı haline getirmek ise diyetisyenin size katkılarından biri. Şeyma hanımı canı gönülden tavsiye ederim.

Şeyma Hanım tek kelimeyle harika bir diyetisyen. Her şeyden önce çok ilgili ve alakalı. Ben 3 ayda tam 82.5 cm daraldım; ems ve andulasyon ile diyetle 10 kg verdim. Kendisini aradığımda çok tereddüt ettim, yapabilir miyim diye. Listeleri dolu dolu ve hiç sıkılmadan aç kalmadan gayet güzel zayıflatıyor bence. Herkes Şeyma Hanım ile tanışmalı...

• T

Şeyma hanım bir diyetisyenden çok daha fazlası yakın ilgi ve alakası sayesinde kendimi çok rahat hissettim 15 kg kadar bir kilo kaybim oldu ve listeleri o kadar iyiydi ki asla sklmadan bunalmadan geçirdiğim bir diyet serüvenim oldu gönül rahatlığı ile Şeyma hanımı tercih edebilir herkes kendisinden duymuş olduğum memnuniyet sayesinde yakın arkadaslarimida yönlendirdim ve hepsi olumlu sonuclar aldilar

• N

Şeyma Hanım ile Ekim ayında diyet serüvenine 71.6 kg ile başladık. 4 aylık diyet ve bir aylık premium paket ems ve andulasyon desteği aldım. Şuan 54.2 kg ile hedefe 1 kg kaldı. hemde ems ve andulasyon desteği ile 1 ayda 55.5 cm incelme gördük. Zaman zaman motivasyonum düşse de kendisi tekrar o motivasyonu yakalamama destek oldu güler yüzü ve samimiyeti ile. Güzel bir diyet deneyimiydi.

Diyetime başladığımda 82 kiloydum. Şimdi ise 63 kiloyum. 6 ayda 19 kg verdim ve bunu Şeyma Hanım sayesinde başardım. İlk başlarda açıkçası kendimden bunu beklemiyordum. Ama kilo verdiğimi gördüğümde motivasyonum iyice artı.
    Diyet programım benim yaşam tarzıma göre düzenlendi bu en önemli etkenlerden birisi. Süreci hızlandıran diğer önemli etken ise Andulasyon ve Ems seansı almış olmam oldu. Bel çevremden 8 kg verdim. XL birisiydim artık S bedenim. Kilomun 16 kilosu yağdan gitti. Hem kilo verdim hem de vücudum aldığım seanslar sayesinde inceldim. Sağlıklı ve full motivasyonlu bir kilo verme sürecim oldu. Şeyma Hanım bu işin matematiğini çok iyi biliyor. Önce kendinize sonra ona inanın gerisi çorap söküğü gibi geliyor inanın. 30 yaşındayım bu zamana kadar çok denemem oldu ama hiçbirinde başarılı olamamıştım.
    Bu arada sürekli ayakta çalışan birisi olarak yorgun olduğum günlerim oldu ve bel fıtığım vardı. Andulasyon seansı ağrılarıma da çok iyi geldi artık ağrımıyor.