Dyt. Sudenur Karaca, Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi'nde Diyetisyen branşında danışanlarına sağlık hizmeti vermektedir.

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• H

Sude hocam ile sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım ve kısa sürede yağ oranımdan 7 kilo verip kas oranı olarak aldım. Bu sürede olumlu, teşvik edici yaklaşımı bana sağlıklı beslenme rutinimi oluşturmama ve devam ettirmeme kalıcı olmasına vesile oldu. Ayrıca çok güleryüzlü .

• Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi Kişiye Özel Diyetler  •

• B

Sude hocamla dolu dolu bir 4 ay geçirdim ve sürecin her parçasından çok keyif aldım daha önce çok kez diyetisyene gittim ama ilk defa gerçekten yapabileceğime inandım ve yaptım da sizinle öyle güzel ilgileniyor ki hiç diyette gibi hissetmiyorsunuz tarifleriyle eğlene eğlene kilo veriyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim hiç pişman olmayacaksınız ve iyi ki diyeceksiniz

• Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi Kişiye Özel Diyetler  •

• T

Samimi, içten ve hoşgörülü bir diyetisyen. Kendisinden 2 ay sağlıklı beslenme hizmeti aldım ve çok olumlu sonuçlarla süreci tamamladım. Tavsiye ederim.

•  •

• Z

Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Dyt. Sudenur Karaca hakkında söyleyebileceğim bugüne kadar tanıdığım iletişime geçtiğim sohbet yaptığım en mükemmel diyetisyen diyebilirim. Memnun kaldım, tavsiye ederim.

•  •