0850… Ücret öğren

İstanbul Üniversitesi psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Yüksek lisans klinik eğitimini başarı bursuyla yerleştiği Acıbadem Üniversitesi’nde tamamlamış ve ileri yetişkinlikte yalnızlık üzerine yürüttüğü teziyle uzmanlığını almıştır. Yüksek lisans eğitimi boyunca Tübitak yurt içi yüksek lisans başarı bursuyla desteklenmiştir.

Uzun dönemli 1 yıllık klinik stajı süresince Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kadın ve erkek yataklı psikoz ve Amatem servislerinde stajyer psikolog olarak çalışmıştır. Bu süre zarfında vizitlere, hastalarla yürütülen grup sanat terapilerine, hasta yakını görüşmelerine katılım göstermiş ve klinik görüşmeler yürütmüştür.

Rorschach ve Projektif Testler Derneği bünyesinde verilen ve 2 yıl süren Rorschach Mürekkep Lekesi ve Tematik Algı Testi eğitimlerini tamamlamıştır ve projektif test uygulayıcısıdır.

Bireysel psikanaliz sürecinde olup Ataşehir'deki ofisinde yetişkinlerle psikanalitik yönelimli olarak çalışmakta ve Uluslararası Psikanaliz Birliği (IPA) üyesi bir psikanalist ile bireysel süpervizyon çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışma alanlarından bazıları; depresyon, kaygı bozuklukları (kaygı, panik atak, fobiler), kayıp ve yas, güncel/ yaşamsal krizler, kişiler arası problemler ve ilişkisel sorunlar, kişilik bozuklukları, öfke kontrolu, psikosomatik rahatsızlıklar, travma sonrası stres bozukluğu, yeme bozuklukları vb.

Yetişkin

Online danışmanlık

Uzm. Psk. Şule Arslan Arpacı

Mor Sümbül Sokak, Ataşehir

• C

Şule hocamın işini özenle yapan bir psikolog olduğunu söyleyebilirim. Basit bir sohpet gibi değil arka planda mesleki donanımını hissediyorsunuz. Seans sanki bittikten sonrada devam ediyor gibi oluyor, kurduğu bir cümle farklı kapılar aralıyor çünkü. Verimli bir süreç yaşıyorum, tavsiye ederim.

• Uzm. Psk. Şule Arslan Arpacı Bireysel Danışmanlık  •

• I

Daha önce terapi denemelerim olmuştu, yine şirketin sağladığı hakları kullanarak. Önceki hiçbir psikologla Şule hanımla kurduğum bağı kuramadığım ve verim alamadığım için seans hakları bittikten sonra devam etmemiştim. Ancak kendisi çok farklı ve çok dikkatli bir dinleyici, hassas bir iş yaptığının farkında, prensipli biri. Seanslardan önceki benle şu anki ben arasında dramatik bir fark olduğunu söyleyebilirim. İyi ki diyorum yolum Şule hanım’la kesişmiş her gün daha iyi bir güne uyanıyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Terapiye ilk kez giden biri için bence en zor şey ranımadığın birine kendini anlatmaktır. Çekincem kendimi nasıl açacağım idi. Hiç rahatsızlık hissetmeden ilk seamstan tahminimden çok fazla şey anlattım. Sonra da Şule Hn. sakin ses tonu ve mizacıyla hrp kendimi güvende hissettirdi bana. Artık kendime bile itirafvedemediğim şeyleri paylaşıyorum. Güven problemim bu şekilde çözüldü. Diğer sıkıntılar azalsa da devam ediyor ama ona güveniyorum. Seanslara hiç aksatmadan gitmeye devam ediyorum.

• Uzm. Psk. Şule Arslan Arpacı Bireysel Terapi  •

• I

Tedavi sürecinde her zaman objektif, yol gösterici ve yönlendirici olmakta. Hem geçmişe hem de şu ana dair farklı bakış açıları sağlayarak tedavi sürecinden en yüksek verimi almak konusunda uzman olduğunu söyleyebilirim.

• Uzm. Psk. Şule Arslan Arpacı Yetişkin Terapisi  •

• C

Terapiye inanan bir insan değildim. Son çare olarak psikiyatrist önerisiyle başlamıştım. Kısa zamanda ikna oldum. Gideyim anlatayım da iyi gelsin gibi bir şey değilmiş. Daha önce hiç bu açıdan bakmamıştım dediğim şeyleri gözüme sokmadan bana gösteren fark ettiren biri Şule hanım. 1 yıldan fazladır terapiye devam ediyorum. Daha gidecek yolum var ama gidişattan çok memnunum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• T

Şule Hanım’ı eşimin psikoloğu tavsiye etmişti. Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir sürecin içerisindeyiz. Panik atak şikayetiyle başvurmuştum, mevzular bambaşka yerlere geldi. Panik atak konuşmadık pek ama seanslara başladıktan sonra kendiliğinden geçti. En büyük değişimi insanlarla kurduğum ilişki şeklinde gözlemliyorum. Ayrıca son derece profesyonel biri olduğunu söyleyebilirim. Bendeki değişimi fark eden eş dost da kendisine gitmek istedi, doğru olmaz dedi kabul etmedi. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Uzm. Psk. Şule Arslan Arpacı Bireysel Terapi  •