- Alerjik göz hastalıkları
- Alerjik Konjonktivit
- Göz Altı Torbaları
- Göz Kapağı Şişliği (blefarit)
- Behçet Hastalığı
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
İstanbul
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
İstanbul
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Kök Hücre Nakli
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
İstanbul
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Limbal kök hücre nakli
Makula ödemi
Medikal Retina
Mikrovasküler Oklüzyon
İstanbul
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Multifokal Göz İçi Lensleri
Nöro-Oftalmoloji
OCT
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Oküler Onkoloji
Orbita Cerrahisi
Ortoptik Tedavi
İstanbul
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Pdt(Fotodinamik Tedavi)
İstanbul
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi
- Sigortası olan hastalar
Caddebostan Mah.18 Mart Sok.No1/1 Cengiç Apt Kat:3 D:5, Kadıköy, İstanbul
P
p.....
Yıllardır devam eden göz alerjisi, konjonktivit şikayetlerim vardı fakat herhangi bir çözüm bulanamamıştı ve verilen damlalar işe yaramamıştı. Fakat Sultan hanımın uyguladığı tedavi ile semptomlarım neredeyse 6 ay içerisinde yok oldu, çok tavsiye ediyorum.
• • Göz Hastalıkları Randevusu •
me...n
Sultan hocama göz kuruluğu için başvurmuştum öncesinde gittiğim doktor alerjik diyip damla yazıyordu kaynağına bakmamıştı sağ olsun sultan hocanın tetkiklerinde hipertiroid graves hastası olduğum ortaya çıktı göz kuruluğumun sebebini bulmuş olduk tedavime başlandı kendisinin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım iyi ki sizi bulmuşum.
• • Göz Hastalıkları Randevusu •
m ...t
Yaklaşık 1 senedir devam eden gözümde yanma, kaşınma, kuruluk şikayetlerim vardı. Daha önce görüştüğüm 2 farklı doktordan sonra Sultan hocamızla tanıştım. Kendisinin yönlendirdiği tedavi süreci ve yaptığı ameliyatlar ile şu anda son derece rahatlamış hissediyorum. Daha ilk görüşmede dahi çok net konuşarak karşısındakine güven veren bir insandır. Kendisini benzer sorunlar yaşayan herkese tavsiye ederim.
• • Şalazyon Ameliyatı •
U
u.....
Sultan hocaya yorum yazabilmek için bu siteye üye oldum. 23 yıldır gözlük ve lens kullanan biri olarak ameliyat olmaya karar verdim, gözümün yapısı ve numarası sebebiyle hocam Lasik ameliyat olmamı önerdi. Ameliyatın türünden dolayı başta çekinsem de numaramın geri gelmemesi adına bu yöntemin neden bana uygun olduğunu detaylı ve sakince dinledim. Ekim 2024te ameliyatımı oldum. Operasyon lokal anestezi ile olduğu için çok tedirgindim ancak Sultan hoca ameliyat sırasında sürekli ne yaptığını bana açıkladı. Masadayken iletişim halinde olmak ve teslim olabilmek çok kıymetliydi. Sonraki süreçlerde de sürekli soru sorabildim ve dönüş aldım. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti çok şükür hiç bir sorunum yok.
• • intralase - Lasik •
Y
yü...n
4 Ekim ve 8 Ekim 2024 tarihlerinde önce sol göz, sonra sağ göz akıllı lens operasyonumu Caddebostan şubesinde Opr.Dr.Sultan Kaya Ünsal Hoca yaptı. Operasyon öncesi annemin olumsuz bir deneyim sonucu sol gözünü kaybetmesinden ötürü çok fazla korkum ve endişem vardı.Öncesinde ve operasyon anında sıcakkanlılıkla, sabırla ve açıklamalarıyla öyle rahatlattı ve güven verdi ki anlatamam. Çok başarılı geçen operasyon ve sonrasında miyop, hipermetrop, astigmat ve katarakttan kurtuldum. En güzeli 45 yıldır kullandığım lenslerden kurtulmak,gözlük dahi kullanmaya gerek kalmamadı. Gönül rahatlığıyla tecrübeli ellerine, bilgisine güvenebilirsiniz.
• • Diğer •
U
uf...a
İki gözümde de 2 numara miyop ve 1 numara astigmatım vardı.sultan hocamızı internetten araştırıp bulmuştum. Muayne oldum, konuştuk ve no touch lazere karar verdik ameliyat oldum 1 ayımı tamamladım. Kendisi bu süreçte her soruma cevap verdi.çok özenle ilgiyle ve samimiyetle yaklaştı, . Kesinlikle alanında uzman çok değerli bir hocamız.
• • Lazer Ameliyatı •
C
c....g
Sol göz kapağımda düşüklük vardı , muayene esnasında astigmatım olduğunu da öğrendim (daha önce çok kez muayene olup, bulanık gördüğümü söylememe rağmen bunu ilk teşhis eden doktordur kendisi) yaşımdan dolayı nörolojik testler istedi. Süreçle ilgili detayları vs. her şeyi içten bir yaklaşımla aktardı. Acısız, ağrısız bir ameliyat oldum ve gözüm çok çok iyi oldu kendisine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
• • Göz Kapağı Cerrahisi •
g....r
Sag gözümde aşırı derecede kaýma wardı,araştıra araştıra sultan hoca ya gıtdım gözümı cok başirılı bır amılýatla düzelttı ıyı kı tanışmışim
• • Şaşılık Cerrahisi •
P
p....)
Hocamız özellikle çok ilgiliydi. Çok hızlı bir şekilde güzel ve başarılı bir sonuç aldık. Babamın katarakt ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat olalı 6 aya yakın bir süreç oldu. Çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
d....k
Ben kendisine göz çizdirme ameliyatı oldum ve hem ameliyat öncesi hem sonrası çok memnun kaldım, şuan görmemle alakalı hiç bir problemim yok, bu süreçte bütün sorularıma cevap bulabildim, son derece açıklayıcı bir şekilde davrandı, kontrol sürecim kendisiyle hala devam ediyor, son bir kontrolüm kaldı, onun için gideceğim.
Sultan Kaya Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Kaya Ünsal, Göz Hastalıkları. Size Sultan Kaya Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botoks, Botulinum Toksini Tip A, Brakiterapi, Cyberknife Tedavisi, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk).
Sultan Kaya Ünsal adresi nerede?Sultan Kaya Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Caddebostan Mah.18 Mart Sok.No1/1 Cengiç Apt Kat:3 D:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Kaya Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Kaya Ünsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sultan Kaya Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Kaya Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sultan Kaya Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Kaya Ünsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sultan Kaya Ünsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sultan Kaya Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Sultan Kaya Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultan Kaya Ünsal hangi sigortaları kabul ediyor?Sultan Kaya Ünsal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları