Göz Kapağı Estetiği, Çankaya

Tepe Prime, C Blok, Kat:9, No:108, Ankara Harita

Op.Dr. Ömer Ekin

• Op. Dr. Oğuz Atan

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Kızılırmak mahallesi Dumlupınar bulvarı(Eskişehir yolu) YDA center No:9A Kat:8 Daire no:296, Ankara Harita

Oğuz Atan Muayenehanesi

• Mutlukent, ümitköy, Doğan Taşdelen Blv. No:57, Ankara Harita

Kemal Özcan Muayenehanesi

• Doç. Dr. Zühtü Demir

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Dumlupınar Blv. Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 9.Km Tepe Prime B.Blk. K:1 No:34, Ankara Harita

Zühtü Demir Muayenehanesi

• MAİDAN İŞ VE YAŞAM MERKEZİ C Blok Mustafa Kemal Mahallesi 2118.Cadde Kat:13 No:163, Çankaya Harita

Elvan Yüksel Muayenehanesi

• Op. Dr. Hasan Kütükoğlu

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

KIZILIRMAK MAH.UFUK ÜNİVERSİTESİ CAD. NEXT LEVEL LOFT OFİS KAT 9 NO 28, SÖĞÜTÖZÜ, Ankara Harita

DR HASAN KÜTÜKOĞLU MUAYENEHANESİ

• Ziyabey Caddesi 1421. Sok. No:9 Balgat, Çankaya Harita

Veni Vidi Göz Merkezi Çankaya

• Yukarı Bahçelievler, Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:45 Çankaya, Ankara Harita

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi

• Op. Dr. Birgül Asuman Sevin

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

ÇUKURAMBAR MAHALLESİ 1071 Usta Plaza 1443 Cad B Blok No 91 Kat 12, Çankaya Harita

Prof. Dr. Asuman Sevin Muayenehanesi

• Doç. Dr. Melike Oruç Özpostacı

Atm İş Merkezi B Blok No: 27 Çukurambar, Ankara Harita

Melike Oruç Muayehanesi

• Op. Dr. Barış Şahin

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

2118. Cadde No:4 Maidan İş Merkezi C blok Kat 9 No 100 Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara Harita

Barış Şahin Muayenehanesi

• Doç. Dr. Gürcan Aslan

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi

Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara Harita

Gürcan Aslan Muayenehanesi

• Doç. Dr. Yüksel Kankaya

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Neorama İş Merkezi Beştepe mah. Yaşam caddesi Adalet sokak No. 13/A Söğütözü, Ankara Harita

Yüksel Kankaya Muayenehanesi

• Medicana International Ankara

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya Harita

Medicana International Ankara

• Op. Dr. Mehmet Ketene

Barbaros Mahallesi İran Caddesi Budak Sk No 11/3, Ankara Harita

Mehmet Ketene Muayenehanesi

• Özel Koru Ankara Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi

• Mustafa Kemal Mah Maidan İş ve Yaşam Merkezi B-Blok 13. Kat No: 145, Ankara Harita

Doç. Dr. Altuğ Çetinkaya Muayenehanesi

Static Map Image