Şefkat Odaklı Terapi, İstanbul
Psk. Kerem Çetinkaya
Yeşilova mah, İstanbul • Harita
Klinik
Bağdat Caddesi, Fenerbahçe, İstanbul • Harita
Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi No:92/B Kadıköy / İstanbul.
İstanbul, İstanbul • Harita
Psk. Sema Erdal
Cumhuriyet Mah. 1995. Sk. No:1, İstanbul • Harita
Lotusta psikoloji
Suadiye Mahallesi,Ayşe Çavuş Caddesi,Aydın Sokak,No:4,Kadıköy, İstanbul • Harita
Diana Güler Kliniği
Tomtom Mah. Aragüler Sk. No:12 Kat: 2 Daire: 2, İstanbul • Harita
Psk. Melih Gündeş
Topselvi Mah. Topselvi Cad. No:95 DAP Teras Kule 2 No:1 Kartal/ İstanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Bahar Dağ Aydın
Bağdat Caddesi, Kavaklı Sk. No:2/2, 34728 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
World Therapy Center
minta, İstanbul • Harita
Minta Psikoloji
Varyap meridyen Barbaros mah. Alzambak sok. No: 2 A blok kat: 39 Daire: 319 Ataşehir/istanbul, İstanbul • Harita
Begonvill Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Hayrullah Efendi Sokak, İstanbul • Harita
Kilya Psikoloji
Fulya, Akıncı Bayırı sokağı No:24, 34394 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
2Face Psikoloji Şişli
Kayabaşı mah. Evliya çelebi cad. Emlak konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım B1 No:13 Kat:2, İstanbul • Harita
Kar Tanesi Psikoloji
İşkembeci Yaver Sokak, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Melike Yeşim Çiftçi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi