Şefkat Odaklı Terapi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi, Aslan Kaptan Çk. Ata Palasa Apt No:1 Kat:4 Daire 8,, İstanbul • Harita
PERLA Psikoloji ve Araştırma Merkezi
Merkez Mah. Büyükdere Cd. No:37, İstanbul • Harita
Mental Ofis
Acıbadem, Çeçen Sok. No:52, İstanbul • Harita
Moodist Hastanesi
İstanbul • Harita
Mecidiyeköy Mh. Mecidiyeköy Cd. Yan yol Sok. Celilaga İş Merkezi No:10 Kat:5 Daire:19, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Şeyma Boydak - Mecidiyeköy
Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi No:2/87 Keleş Plaza (Perlavista Avm Yanı), Büyükçekmece • Harita
Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Beylikdüzü, İstanbul • Harita
Psk. Başak Kadığ
Maslak, Maslak Meydan Sk., Beybi Giz Plaza, İstanbul • Harita
Yüzyüze Terapi
Meşrutiyet Rumeli Caddesi Birlik APT. No:78/7 K:3, İstanbul • Harita
Psikal Park Psikolojik Danışmanlık
Phuket Apartmanı, Barbaros Hayrettin Paşa, 1997. Sk. No:9 Kat:2 Daire:20, 34325 Esenyurt/İstanbul, İstanbul • Harita
ASMER DANIŞMANLIK & EĞİTİM
Bostancı Mah. Dülbentçi Sok. Tözüm Apt No:7/1 D:9, İstanbul • Harita
Novida Psikoloji
Halaskargazi Cad. No:226 Kat:1 Daire:1, İstanbul • Harita
Psk. Ceren Gülşah Demir
Esentepe Mahallesi,Kore Şehitleri Caddesi, Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sk. No:18 D:10, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Ayşe Mermertaş
İstanbul, Bakırköy, Bakırköy • Harita
Psikohome
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Yahya Kemal Beyatlı Caddesi, İstanbul • Harita