Ürografi, İstanbul
İstanbul • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Buyukdere cad. Oya sok. Devran apt. No 2/1 kat:4 daire: 8 Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Bülent Şen Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Kayışdağı Caddesi, Irmak Sokağı No:1 Kat:3, 34750, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Ahmet GÜVEN
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Fevzi Çakmak Mah. Hekimsuyu Cad. No:26/34, İstanbul • Harita
Avrasya Hastanesi
Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Kaptan Paşa, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Kaptan Paşa, Okmeydanı Cd. No: 4, Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Şişli Memorial Hastanesi
Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
Kurtköy Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Halk Cad.No:8, Üsküdar • Harita
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi
Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9, Esenyurt • Harita
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Levazım Mahallesi Koru Sokağı No:2 Zorlu Center,Terasevler TA lobi, kat T1, daire 103, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı Muayenehanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita