1985 doğumlu Uzm.Dr.Tuğba TAŞCI 2003 yılında Lise öğrenimini Kırıkkale Fen Lisesinde tamamladıktan sonra 2009 yılında İnönü Üniversitesi Fakültesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İç Hastalıkları alanında Uzmanlığını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'sinde tamamlayan Tuğba TAŞÇI tıp fakültesinden sonra sırayla,

2009 Sağlık Bakanlığı Ağrı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi

2010-2015 Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4. Dahiliye Kliniği

2015-2017 Bingöl Devlet Hastanesi (1 yıl Baş Hekim Yardımcılığı)

2017-2019 Tekirdağ Şarköy Devlet Hastanesi Dahiliye Kliniği

2019 -John Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi

2019 itibari ile istanbul ilinde muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Caddebostan mah. Kavaklı sk. Aliye Hanım Apt. No:2 D:5, Kadıköy, İstanbul 34728

• Sigortası olan hastalar

İç Hastalıkları Randevusu

• G

Tuğba hocanın tedavi yöntemleri ile sonuç aldın ve bunu tahliller de destekledi.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum

• Y

Hastaya yaklaşımı son derece samimi, çok iyi dinliyor. 82 yaşındaki babamla da benimle de doğru iletişim kurabiliyor

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Tesekkur ederim gorusunuz icin :)

• H

Tuğba Hanım ile ailecek yaklaşık bir senedir çalışıyoruz. Değerlerim hiç olmadığı kadar iyi hale geldi beraberinde yaşam tarzı değişikliğine dair detaylı çalışmalarla sağlıklı olma halini sürdürülebilir kıldık

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Daha nice saglikli gunlere tesekkurler :)

• D

Tuğba Hanım’la tanıştığım için çok mutluyum.
    Yıllardır çözemediğim bağırsak problemimde ilk defa Tuğba Hanım’la yol aldım.
    Güleryüzü, empatisi, kişiye özel yaklaşımı, her koşulda sorularınızı yanıtlaması ve bütüncül bir tedavi uygulaması mükemmel. İyi ki varsınız.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim birlikte sağlıklı günlere

• G

Kendisi kadar ilgili ki, surecimin her detayiyla titizlikle ilgilenip, beni cok guzel yonlendiriyor. Hasta takibi muhtesem. Kendisine cok sey borcluyum. Tum tetkiklerimi cok guzel inceliyor, degerlendiriyor ve almam gereken takviyeleri cok iyi belirleyip, dogru yerlere yonlendiriyor. Kemoterapi ve radyoterapi surecimde o olmasaydi yanliz kalirdim.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Bu süreçte sizin uyumunuz da çok önemli çok teşekkür ediyorum

Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştım. Annem uzun zamandır takipli hastasıydı ben de 3 senedir hocama geliyorum. Tüp mide ameliyatlıyım dolayısıyla emilim konusunda sıkıntı yaşayabiliyorum ama asıl sebebi fonksiyonel, bütüncül yaklaşımla sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürmek diyebilirim. Tuğba Hocam'dan çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum. Demir takviyesi veriyor hocam ihtiyaç duydukça, tahlil sonuçlarına istinaden vitamin takviyelerimi düzenliyor. Kendimi çok iyi, enerjik ve sağlıklı hissediyorum. Her şeyden öte güler yüzü, insanı dinlemesi ve anlaması, iyi enerjisi bile yeter. Bütün ekip öyle zaten, asistanı da dahil olmak üzere çok tatlı, yardımsever ve güler yüzlü bir ekip. İnsan kendini inanılmaz değerli hissediyor.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.. Daha nice birlikte sağlıklı günlere :)

Hocam mükemmel bir doktor olmanın yanı sıra bizim için çok iyi bir arkadaş ve evimizin doktoru… Kendisiyle görüşmelerimizde huzur dolu bir şekilde ayrılıyoruz. Genel takip ve karaciğer yağlanması problemim sebebiyle düzenli olarak kontrole gidiyoruz. Vermiş olduğu tarifler ve vitaminler iyi hissetmeme sebep oluyor. Kendimi çok daha dinç ve iyi hissediyorum.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Merhaba, güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum. Nice sağlıklı günlere :)

• B

Doktorum Tuğba Hanım ile çalışmaya başlayalı yaklaşık dört ay oldu. Sürekli yorgunluk, uyku hali, gece uykusuzluğu, insülin direnci, bacaklarımda aşırı ödem, obezite, aşırı tuvalete gitme, karaciğerde hafif yağlanma, alerjik astım, anksiyete, yüksek kolesterol değerleri, metabolik bozukluklarla pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyordum. Ben karakter olarak kararsız ve endişeli bir insanım. Tuğba Hanım nasıl bir yol çizeceğimiz, neyi neden yapacağımız, sağlıklı olmak için bedenimiz ve ruhumuzun ihtiyaçlarını eş zamanlı olarak karşılamamız gerektiğini anlattı. Daha 1.5 aylık sürecin sonunda kan değerlerimde ciddi düzelmeler meydana gelmişti ki Doktor Hanım’ın tavsiyelerine tam anlamıyla uyamama rağmen. Samimiyeti, nezaketi, enerjisinin çekimi ile ilgili kısmı ise kendimi oldukça rahat ve yıllardır tanıdığım birinin yanında hissetmemi sağladı. Beden ve ruh sağlığımı iyileştirme yolumdaki rehberimi bulduğumu düşünüyorum ve bu yolun sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Tuğba Hanım’ı tavsiye ediyorum.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum :) Bu süreçte birlikteyiz.

• N

Doktor Tuğba Taşçı ile karşılaşmam benim için hayatımda bir dönüm noktasıdır. Ben aylık hormon replasman tedavisi için o kliniğe ilk defa gittim. Hormon başlamadan önce yapılan tetkiklerde birçok değerimin normal değerlerde olmadığı görüldü. Öylece dahiliye doktoru tarafından Tuğba Hocam'a yönlendirildim. Fonksiyonel tıp ile ilgilendiği için de sadece ilaç vermekten ziyade beni hem psikolojik olarak hem bedenen ele aldı. Sürekli doktor doktor gezdiğim bütün şikayetlerim bir yıllık süreçte bitti. Otoümmin bir hastalığım vardı hayatımda hiç duymadığım takviyeleri sayesinde duydum ve kullandım. Beslenmem ve uykum düzene girdi, 10 kilo verdim psikolojik ve fiziken oldukça iyiyim. Kendisini tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Daha nice sağlıklı günler diliyorum

Tuğba hocaya vücut direnci ve kilo problemi nedeniyle başvurdum. Sağlığım şu anda çok iyi. Kendisi mükemmel bir detaycı ve her konuda yardımcı oluyor. Onun sayesinde hem dinçim hem de zayıflama sürecim sağlıklı şekilde ilerliyor.

Uzm. Dr. Tuğba Taşcı

Elimden geldiğince sizlerin de uyumuyla bu yolda ilerliyoruz. Teşekkür ediyorum..