- Baş Dönmeleri ,
İstanbul
Psk. Tuğçe Kulp
Ö
öz...l
Sevgili Tuğçe Hanım sayesinde depresyon ve anksiyetemi yönetmeyi öğrendim. Sizin sayenizde ve teknikleriniz ile kaygı ataklarım yok denecek kadar azaldı.Hayatım değişti çok kötü bir noktadayken bana hayat veren bir süreç yaşattınız. Yaptığınız iş çok kutsal. İyiki varsınız.
• Online Danışmanlık • Randevu •
h....b
Tuğçe hocam ile online çalışmaya başladığım süreç boyunca tam olarak aslında dile getirdiği gibi bir süreç yaşadım. Bahsi geçen olumsuz süreçte bana inanılmaz bir yoldaş ve psikologluk yaptı. Süreçten memnuniyetimi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Çevremde bir çok kişiye belirttiğim gibi buradan da bu şekilde mutluluğumu belirtmek isterim.
• Online Danışmanlık • Randevu •
m....e
Bir süredir depresyon ve anksiyeteyle baş etmekte zorlandığım için destek almaya karar verdim. Tuğçe hocamla bu süreçte tanıştım. Başta çekincelerim vardı ama zamanla kendimi daha rahat ifade edebildim.
Seanslarda yaşadıklarımı daha net görmeye başladım, bazı düşünce kalıplarımı fark ettim. Hâlâ devam ediyoruz ama eskisine göre biraz daha toparlandığımı hissediyorum. Faydasını gördüm diyebilirim.• Online Danışmanlık • •
Tuğçe Kulp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Kulp, Psikoloji. Size Tuğçe Kulp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Tuğçe Kulp adresi nerede?Tuğçe Kulp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Kulp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Kulp uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Kulp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Kulp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Kredi kartı.
Tuğçe Kulp hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Kulp ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Kulp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Kulp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Kulp hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuğçe Kulp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Kulp hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Kulp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.