Ergenekon Cad.No:58/15 Pangaltı Günaydın Apt., İstanbul 34380
Kuşkavağı Mahallesi 563. sokak Arden Plaza No:2/2 Kat:1 Konyaaltı, Antalya, Şişli, İstanbul 34381
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bi...i
Mart 2012 tarihinde Turgay Bey 'in emeğiyle başarılı bir laser operasyonu geçirdim. Yaklaşık 2 yıldır çerçeveler arkasından bakmadığım hayatımdan çok memnunum. Turgay Bey'in ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorum. Herkese onun uzman ellerini tavsiye diyorum. Saygılarımla...
Turgay Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgay Çetin, Göz Hastalıkları.
Turgay Çetin adresi nerede?Turgay Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ergenekon Cad.No:58/15 Pangaltı Günaydın Apt. İstanbul
- Kuşkavağı Mahallesi 563. sokak Arden Plaza No:2/2 Kat:1 Konyaaltı, Antalya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgay Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgay Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turgay Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgay Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgay Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgay Çetin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Turgay Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Göz Doktorları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları