Süleymaniye Cad.No:19, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
e....r
Balıkesir'den geldim. Ben emine ER bel kayması ve kanal daralması bel fıtığı şikayetlerimle hocama başvurdum. Kendisi çok iyi ve ilgili doktordur 3 saatlik bir ameliyat sonrasında ağrısız bir şekilde ameliyat oldum ve ertesi gün ayağa kalkıp yürüdüm. Herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlık mükemmel bir doktordur
• İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal • Diğer •
em...e
Ben Emine Özdemir Ameliyatimi Çapa Tıp Fakultesinde gerçekleştiren Turgut Akgül ve ekibine Çok teşşekür ederim İşinizde Başarilar Dilerim Herşey için teşşekürler
Turgut Akgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgut Akgül, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Turgut Akgül adresi nerede?Turgut Akgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleymaniye Cad.No:19 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgut Akgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgut Akgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turgut Akgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgut Akgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgut Akgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgut Akgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Turgut Akgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları