Doç. Dr.
- Mapfre Sigorta
- Groupama Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Halkbank Mensupları
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
Over Kistleri
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Sezeryan Doğum
nu...ş
30/06/2025 tarihinde yumurtalık kist ameliyatı geçirdim ameliyatımı başarılı bı şekilde yaptı size minnettarız iyi ki varsınız hocam Sevgi & Saygılarımla
• Özel Sağlık Hastanesi • Over Kist Ameliyatı •
a...
Hamilelik sürecini birlikte geçirdik. 9 ay rutin kontroller ve doğum süreci devamında da sonraki süreci birlikte yürüteceğiz. Kendisinden memnunum.
b...
Canım doktorum, yıllardır üstümde emeği o kadar çok ki. Ben henüz 27 yaşındayım ve yıllardır derin infiltran endometriozisle uğraşıyorum. Daha doğrusu Hakan Hocam'la birlikte mücadele ediyoruz. Gerek hekimliğiyle gerekse insani yaklaşımıyla bana hep çok destek ve yardımcı oldu. Dayanılmaz ağrılar çekiyordum. Çok şükür son 6 aydır kadın doğumla ilgili hiçbir sıkıntım kalmadı. Birçok tedavi, cerrahi denemeler ve uğraşlar sonucunda başardık. Sayenizde başardık canım Hakan Hocam. İyi ki, iyi ki varsınız.
I
i...
Hakan Bey 1,5 - 2 senedir doktorum. Gebelik takibi ve doğumumu da kendisi yaptı. Doktorumdan çok memnunum, tavsiye ederim.
ha...r
Doktor Hakan Bey’e iki ay boyunca geçmeyen yoğun vajinal ağrı ve de özellikle idrar boşaltamama şikayetiyle gittim. Muayenemi titizlikle yaptı. Beni detaylı bir şekilde rahatsızlığımın nedeniyle ilgili bilgilendirdi. 1 hafta içerisinde ameliyat oldum ve sonrasında 4 gün hastanede kaldığım süre boyunca beni gün içerisinde sürekli ziyafet etti. Bugün taburcu oluşumun ikinci günü. Şimdiden şikayetlerimin çoğundan kurtuldum.
• Özel Sağlık Hastanesi • Ürojinekolojik Ameliyatlar •
Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar
Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.
Selamlar
Hakan Bey e , yoğun akıntı ve enfeksiyon şikayeti ile gittim. Kendisi çok bilgili ve tecrübeli bir doktor, ayrıntılı açıklamaları, hastasını dikkatle dinlemesi ve daha sormadan kendisinin aklımdaki soruları yanıtlaması açıkçası çok güven verici. Beni aydınlattı açıklamaları ile yaklaşımı da oldukça kibar. Hakan hoca iyi ki var
Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar
Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlık diliyorum.
Selamlar
Hakan Bey son derece güven veren ve tedavi sürecinde emin adımlarla yürüyen bir hekimdi.Rahim ameliyatı gibi süreci zor geçen bir ameliyat sürecini oldukça kolaylaştırdı ve güven verdi.
• Özel Sağlık Hastanesi • Rahim Ağzı Kanseri Tarama •
Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar
Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.
P
pı....
Hakan hocamla yolumuz 2021 yılında bebeğime hamile kalışımla başladı. Enfeksiyonlu ve problemli geçen hamilelik döneminde iyiki böyle bir hekimle karşılaşmışım dedim ve hep şükür ettim. Engin tecrübesi ile gece gündüz her sıkıntıma yetişen gerçek bir hekimdir kendileri.. Hakan Hocam geçtiğimiz hafta Miyom ameliyatımı yaptı. Şuan istirahat ederken yazıyorum bu satırları .. Kendinizi sorgusuz sualsiz bir hekime teslim etmek oldukça güç bir durumdur. Güzel yüreği ile kendini hastalara adamış bu gerçek hekime sevgilerimi ve saygılarımı sunmaktan mutluluk duyuyorum. İyiki varsınız hocam..
• Özel Sağlık Hastanesi • Diğer •
Teşekkür ederim.
I
il...r
Bu yıl Hakan Bey'e miyom ameliyatı oldum. Keza başarılı bir ameliyattı. Ameliyat öncesinde androjen testi yaptı. Ameliyat sonrasında bu testi yeniledik ve böbrek üstü bezi hormonum yüksek çıktı. Hakan Bey renkli (ilaçlı) mr görüntüsü istedi. Başka doktorlar da bu durum genetik, akdeniz tarzı beslenme tavsiye edilmişti bana ama Hakan Bey sayesinde pankreasta tümörü görerek genel cerraha yönlendirdi. Yaşım 41. Şimdilik bu sürecin başındayım. Umarım sağlığıma tam anlamıyla kavuşurum ve ben gerçekten Hakan Bey'e yürekten minnet duyuyorum. İyi ki işinde titiz ve detaycı güzel doktorlarımız var. İyi ki yollarımız kesişti.
Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar
Teşekkür ederim. Sağlık diliyorum.
P
pe...d
Hamileliğimin en başından beri iletişimiyle açıklamalarıyla ve tecrübesiyle hamileliğimi çok iyi geçirmemi sağladı gönülden hocamı tavsiye ederim başarılarınız daim olsun..
Teşekkür ederim. Sağlık diliyorum. Selamlar
Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Hakan Yetimalar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi. Size Mehmet Hakan Yetimalar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Gebe Takibi, Genel Jinekolojik Operasyonlar, Genital Kanser, Jinekolojik Cerrahi, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanser Cerrahisi.
Mehmet Hakan Yetimalar adresi nerede?Mehmet Hakan Yetimalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Hakan Yetimalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Hakan Yetimalar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Hakan Yetimalar hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Hakan Yetimalar ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Hakan Yetimalar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Hakan Yetimalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Mehmet Hakan Yetimalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Hakan Yetimalar hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Hakan Yetimalar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları