Merhaba, ben Klinik Psikolog Ecem Çelik. İstanbul Gedik Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Nişantaşı Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamladım.
Ergenler, yetişkinler ve çiftlerle çalışıyorum. Kaygı, stres, ilişki problemleri ve duygusal zorluklar başta olmak üzere Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Cinsel Terapi ve Oyun Terapisi yaklaşımlarını temel alarak danışanlarıma destek sunuyorum. Dikkat ve odaklanma süreçlerinin değerlendirilmesinde ise MOXO Dikkat Testi uygulayıcısı olarak hizmet veriyorum.
Seanslarımda güvenli, yargısız ve anlaşılmaya odaklı bir terapötik alan oluşturmayı önceliklendiriyorum. Her bireyin sürecinin kendine özgü olduğuna inanarak, danışanlarımın kendilerini daha iyi tanımalarına ve yaşamlarında sağlıklı bir denge kurmalarına eşlik ediyorum."
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Anksiyete
- Akran Zorbalığı
- Cinsel Terapi Danışmanlığı
- Okula Uyum Sorunları
1222. Sokak, Kocaeli
Parla Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
m....g
Hocamla görüşmeye başladığımda bazı şeyleri gereğinden fazla kafama taktığımı ve günlük hayatımda bunun beni yorduğunu fark ettim. Konuştukça olaylara bakışım biraz değişti, kendimi de daha iyi anlamaya başladım. Seanslardan genel olarak çok memnunum, iyi ki başlamışım.
• Parla Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Randevu •
ef...e
Takım olarak boşta kaldığım dönem de futboldan biraz uzaklaştım kafam da çok doluydu Ecem hocamla görüştükten sonra maç öncesi stres yaptığım konular ve genel saha içi saha dışı mentalimi ayakta tutmaya çok yardımcı oldu kafama taktığım şeyler üzerine konuştuk bana çok güzel bi bakış açısı kazandırdı ve kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu bazı şeyleri aştım ve eskisi kadar kafama takmıyorum bu süreçte yanımda olduğu için hocama minnettarım
e....e
Yaşadığım kayıp sonrası yas sürecinde hocamdan destek aldım. Bu dönemde yaşadığım duyguları anlamlandırmak ve biraz olsun toparlanabilmek benim için önemliydi. Hocamın yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim ve bu süreci daha sağlıklı şekilde geçirmeye başladım. İyi ki destek almışım.
bu....
Ecem Hanım’la görüşmeye başladığımda kafamda birçok şey vardı ve bazı konuları kendi başıma çözmeye çalışıyordum. Seanslarda kendimi rahat hissetmem ve yargılanmadan dinlendiğimi bilmek benim için önemliydi. Ecem Hanım’ın yaklaşımı sayesinde olaylara farklı açılardan bakmayı ve kendi düşüncelerimi daha iyi anlamayı öğrendim. Her seans sonrasında bazı şeyleri daha net fark ettiğimi hissediyorum. Süreçten genel olarak çok memnunum.
K
ka...n
Bir süredir yaşadığım anksiyete nedeniyle hocamdan destek almaya başladım. Başta biraz çekincem vardı ama kısa sürede kendimi rahat hissettim. Özellikle kafamda sürekli bir şeyleri büyütme ve fazla düşünme konusunda bana çok yardımcı oldu. Şu an kendimi daha iyi tanıyor ve kaygılarımla daha rahat başa çıkabiliyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Ecem Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Çelik, Psikoloji. Size Ecem Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi.
Ecem Çelik adresi nerede?Ecem Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1222. Sokak Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecem Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ecem Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.