0850 333 0388 Ücret öğren

Prof. Dr. Ziya Kalem İstinye Üniversitesi Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Yetişkin

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • G

Ziya Hoca'ya bir hastasının tavsiyesi üzerine ulaştık. Tüp bebek tedavisi için ön görüşme yaptık. Kendisi, eşimle bana süreci ve meydana gelebilecek olumlu, olumsuz durumları hem bilimsel olarak hem de insani açıdan güzel bir şekilde açıkladı. Sık kontroller, gerekli tahliller yapıldı ve yumurta toplama, sonrasında embriyo dondurma şeklinde ilerledi bizim tedavimiz. Bu süreçte eşimle fark ettiğimiz en güzel kısım, aslında karmaşık olan bu sürecin adım adım her bir kontrolde bir sonraki süreci tarif ederek devam ediyor olması. Bu da işlemler arası kafa karışıklığı meydana gelmemesini sağlıyor. Olumsuz çıkan tahlil sonuçları için bile Ziya Hoca nasıl olsa çözer, bu sorunu da diye düşünerek kontrollere gidiyorum. Ziya Hoca sadece iyi bir doktor değil, birebirde hasta iletişimi kuvvetli, iyi bir insan da kendisi. Kendisinden çok memnunuz. Çevremizde tüp bebek ihtiyacı olan tanıdıklarımız olursa Ziya Hoca'yı gönül rahatlığıyla önerebilirim.

• B

Ziya Hocayı tamamen tesadüf bir şekilde buldum. Gittiğim tatil turunda tanıştığım tüp bebek koordinatörü hanım sayesinde yollarımız kesişti. 12 yıllık evliyim, 4 tane düşük gebeliğim oldu. Gittiğim her dr. bir sorunum olmadığını söylüyordu. Doktor doktor şifamı aradım, sebepsiz infertilite olduğunu söylediler. Eşimle genetik testine kadar yaptırmıştık. O süreçte son gebeliğimi kürtaj ile sonlandırdım, sonrasında histereskopi ameliyatı oldum.

Neyse ki gittiğim o rüya gibi tatilde tanıştığım, yoluma yoldaş olan Ziya Hocam ile tanışmama vesile oldu. Tedavi sürecim su gibi akıp gitti. Artık son düzlükteyim. Ziya Hoca ve ekibi sürecim boyunca takibi hiç elden bırakmadı. Her muayene sonucu hocamın odasından yüzüm gülerek çıkmama sebep olan Ziya Hocam ve ekibi iyi ki varsınız, iyi ki eksik olmayın.

• K

15 yıllık evliyiz ve 12 yıldır sebepsiz infertilite nedeniyle bebek sahibi olmaya çalışıyorduk. Farklı merkezlerde denediğimiz aşılama ve tüp bebek tedavilerinden sonuç alamadık. Bir süre hiçbir tedavi uygulamadık. Ancak zaman ve yaş gidiyordu. Son kez deneyelim dediğimiz bir dönemde tavsiye üzerine Ziya Hoca ile tanıştık.

Ziya Hoca, süreci o kadar profesyonel ve pozitif yönetti ki...
    Gereksiz hiçbir tahlil istemeden doğrudan ihtiyacımız olan tedaviye odaklandı.
    İlk denememizde embriyolar gelişmediğinde bile pes etmedi. Durumu detaylıca araştırıp yeni bir tedavi planı uyguladı. Bana verdiği “Seni anne yapacağım.” sözünü hiç unutamam.

Çok şükür Ziya Hocamızın vesilesiyle şu an 8 aylık hamileyim!
    Yıllar süren emeğimiz ve sabrımız karşılık buldu. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
    Başta vizyonu ve pozitif enerjisiyle mucizemize vesile olan Ziya Hocam ve süreç boyunca desteğini esirgemeyen tatlı ekibini tavsiye ederim.

•  •

Tedavi sürecime Ziya Kalem Hocam ile başladım. AMH değerim 0.018 olan, oldukça zor vaka olarak değerlendirilen bir hastaydım.
    Ziya Hocam ile İlk görüşmemizde sürecin başından sonuna kadar birebir kendisinin ilgileneceğini, yumurta toplama ve transfer dahil tüm aşamalarda yanında olacağını söyledi. Ve gerçekten her aşamada bunu hissettirdi.
    Sonrasında yumurta toplama aşamasına geçildi ve benim için oldukça farklı, kişiye özel bir tedavi planı oluşturuldu. Çok düşük AMH değerim nedeniyle düşük sonuçlar beklenmesine rağmen süreç oldukça umut verici ilerledi.
    Yumurta toplama sonrasında iki adet 5AA kalitesinde embriyo ve bir adet daha düşük kalite embriyo elde edildi.
    Bugün çok şükür ilk transferimde olumlu sonuç aldım ve şu an iki buçuk aylık hamileyim.
    Kendi adıma, çok zor görülen bir vakada bile ilk transferde bu sonucu almak benim için çok değerliydi. Bu süreçte emeği, ilgisi ve desteği için Ziya Kalem Hocam’a ve ekibine iyi

• İstinye Üniversitesi Hastanesi Yumurta ve yumurtalık dondurulması  •

• F

Doktorunuza bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım, çok memnun kaldım.
    Doktor beyin iletişimi, güler yüzlü tavrı ve nezaketi ile hastanenizin (diğer birimlerinden de hizmet almış biri olarak söylüyorum ki) diğer hekimlerine kesinlikle örnek olması gerektiğini net bir dille söylemek isterim.
    Tıbbi bilgisi ve tecrübesiyle ilgili konuşmaya bile gerek; tek kelime ile gözünüzü kapalı güvenebilirsiniz.
    Genel bir kadın doğum muayenesi için gelmiştim.
    Kesinlikle etrafımda herkese tavsiye ederim ve etmeye çoktan başladım bile!!

• M

Tüp bebek tedavisi için başvurdum, çok memnunum. Şu an 15 haftalık gebeyim, herkese tavsiye ederim. Bir numara kendisi.

• H

Ben hiç kolay bir hasta değildim. Ziya hocaya yine bir hastasının tavsiyesi üzerine geldim. Ziya hocam ilk tedavime başlar başlamaz, daha önce gördüğüm tedavilerden alakasız, tamamen kişiye özel bir tedavi uyguladı. Yani ilaçlarım farklıydı; daha önce fark edilmeyen bir şey vardı, eşimde de problem vardı. Altı ay boyunca ilaç tedavisi uygulandı. Daha sonrasında ilk transferimizde gebelik sağlandı, ikiz hamile kaldım. Sekizinci haftada bebeklerimizi kaybettik. Bir süre sonra tekrar tedaviye başladık. Şu an çok şükür, neredeyse beşinci aya gireceğiz, hamileyim. Allah nasip ederse hayırlısıyla bir oğlumuz olacak. Ziya hocamızı kesinlikle tavsiye ederiz.

•  •

Kendısının en zor hastalarından birisi olabılırım. En önemlisi vajınusmus korkumu bana yendirdirdi. Kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır. Sabırlı ve çok güler yüzlü. İşini severek yaptğı o kadar belli kı :) iyi kı tanıştım kendısıyle.

• İstinye Üniversitesi Hastanesi - 1 Tüp Bebek  •

• Y

Rabbim yollarımızı kesiştirdi.sadece bilgi için gidip kendimi tedavi içinde buldum ve bana merak etme bebeğini kucağına alacaksın doğuracaksın dedi.Hamdolsun şuan 14 haftalık gebeyim . Değerli hocam iyiki varsınız zaman kaybetmeden Ziya hocamı bulun sonra çok üzülürsünüz.

• İstinye Üniversitesi Hastanesi - 1 Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Randevusu  •

• G

4 tüp bebek tedavisi ardından hocamıza sadece ön görüsme yapmak için gittik.Diger tedavilerde isim yapmış doktorlara gittiğimiz halde aklımıza takılan sorulara yanıt bulamamıştım.Ziya hocamin bizi dinlemesi ve sorduğumuz sorularda ayrıntılı cevaplar vermesi , beni anlamasi beni tatmin etmişti.Gecmis tedavilerde embriyom oluşmadığı halde anne olabileceğime inandı ve beni inandırdı.Basladigimiz ilk tedavimizde çok şükür hocamızın vesilesi ile ikiz gebeliğim var.Hocama ve ekibine teşekkür ederim.