Pratisyen, Çukurova, Adana
Reşatbey Mah. 62024 Sok. No:8/1B Blok, Adana • Harita
Vugar Zeynalov
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Girişimsel radyoloji Daha fazlaZiyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1, Seyhan • Harita
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Yenibaraj Mahallesi, 68033. Sokak, Taniz Apartmanı, A blok kat:1 no:4, Adana • Harita
Ali Gürbaz Muayenehanesi
Özel Epc Hastanesi
Pratisyen, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla100. Yıl Mahallesi Carrefoursa Avm Yanı 85019 Sokak No : 8, Çukurova • Harita
Özel Epc Hastanesi
Özel Dermancan Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaToros Mahallesi Şehitler Bulvarı No:95/A, Çukurova • Harita
Özel Dermancan Tıp Merkezi
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaToros Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:189, Çukurova • Harita
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Acıbadem Adana Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Acıbadem Adana Hastanesi
Dr. Can Kalkan
Pratisyen
Cemal Paşa Mahallesi Gazi Paşa Bulvarı No:50 Çelik Apartmanı Kat:3 Daire:5 Seyhan/Adana, Adana • Harita
Can Kalkan Muayenehanesi
Selahattin Eyübü Mah. Kozan Cad., Adana • Harita
Adana Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi
Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova • Harita
Medline Adana Hastanesi
Yenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan • Harita
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaYenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaÇukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Adana Özel Ortopedia Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp Daha fazlaDöşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64, Seyhan • Harita
Adana Özel Ortopedia Hastanesi
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi farmakoloji, Aile hekimliği, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaGazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan • Harita
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Ortodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir • Harita
Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi
Dr. Mustafa Selçuk Akköse