İzmir Özel Gazi Hastanesi

Nevzat Güzelırmak Sokak No:29 Alsancak / Kahramanlar – İzmir, İzmir 35220

Babamın uzun süredir devam eden damar sorunuyla ilgili başvurduğumuz Ahmet Bey , çok profesyonel ve güven veren bir hekim. Randevu günü babamın CTO operasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Operasyon sırasındaki profesyonelliği sayesinde babam sağ salim ameliyatını oldu ve bugün çok daha iyi. Emeğiniz için minnettarız. Şunu belirtmek isterim ki KONTROL RANDEVULARI ÇOK SIKINTILI OLUYOR, operasyon sonrası ikidir İstanbul’dan geliyoruz fakat her gelişimizde yaklaşık 6 saat sıra bekledik. Bunu göz önünde bulundurun çünkü operasyon sonrası tedavi sürdürülebilir olmuyor.

• F

Annem için Bir çok doktora ve hastaneye gittik hepsi bypass dediler uzun arayışlar sonucunda Ahmet hocayı tavsiye üzerine buldum annemin tıkalı olan kalp damarlarını açtı ve anneme yeni bir hayat verdi Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin böyle doktorları Allah başımızdan eksik etmesin

• İzmir Özel Gazi Hastanesi Diğer  •

1 ay öncesinde farklı bir doktor ve hastanede anjiyo yapıldı ,ki yapılamadı babamın boşu boşuna canı yandı damarları açılamadı ,acilen by pass önerdiler .Daha sonra bir başka doktorun bizi birde Ahmet hocaya gösterin o bu konuda çok iyi eğer açabilirse o açar demesiyle hemen randevu aldık, ve gerçekten de Ahmet hoca herkesin by pass dediği durumu anjiyo ve stent le halletti.Bence bu tarz durumda olan hastanız varsa mutlaka bi kere Ahmet hocanın da görüşünü alın

• H

Doktorumuz Ahmet Taştan bey yaptığınız angio ve stent girişiminizle eşimin ve ailemizin hayatına yaptığınız dokunuş mutluluğumuz dünyalara bedel. Size minnettarım ve yaşadığım sürece sizin için hissettiğim hep böyle olacak minnettarım. Ömrüm boyunca sizin hakkınızı ödeyemem. Muayenenin başından taburculuğumuza kadar her şeyi mükemmeldi. İyiki varsınız ve sizinle karşılaştık.

• R

Sayın değerli hocam bana hayatta kalma şansını verdiği için binlerce kere şükranlarımı sunuyorum en azından 10 tane doktorun benim betonlaşmiş 2 damarım için asla açılmaz açık kalp amaliyat şart dendi ama degerli Ahmet hocam 1 saatlik anjiyo sonrasında tüm kapalı damarlarım açtı kendisine binlerce kere tesekkür ederim iyiki varsın değerli hocam

• Y

Babam Mehmet TAĞ'ın 2014'ten itibaren Kardiyolojik kontrollerini yapan, babama 2014'te ve 2022'de anjiyo yapıp stend koyan, her konuda danışıp fikrini alabildiğimiz bilgili, güler yüzlü, samimi, dürüst Ahmet TAŞTAN hocamıza minnettarız. Kendisi bizi öyle güzel yönlendiriyor ki sayesinde tüm sağlık sorunlarımız hakkında yeterli bilgiye ulaşıp doğru tetkikler ile sağlığımıza kavuşabiliyoruz. Canınızı güvenle emanet edebileceğiniz, sizi sizden daha çok düşünen iyi niyetli, güler yüzlü, kibar Ahmet hocam Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışız...

• İzmir Özel Gazi Hastanesi Diğer  •

Eşimin açılamaz dokusu ölmüş denilen 3 damarı açtı şu anda eşim sağlıklı engin bilgi ve tecrübesiyle samimi sıcak tavrı için Sayın Ahmet Taştan doktorumuza çok teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız

• İzmir Özel Gazi Hastanesi Diğer  •

3 sene oncesi ana damarımin kirec gibi tıkanma sebebiyle iki farkli ozel hastanelere başvurdum hiç bir şekilde açılamadı, başka bir doktorun "Ahmet beye git acar ise o açar " tavsiyesine uyarak Ahmet beyden özel bir alet ile açılamaz denen damarı Allah'ın izniyle açtı, Rabbim işini rast getirsin, Allah onun ailesini ve sevdiklerine bağışlasın acılarını göstermesin,ben ondan memnunum Allah ta razı olsun (Amin)

• B

Anjiyo sonrasi cok nadir görülen kılcal damar çatlaması sonucu babamı kaybedebilirdim.Fakat Ahmet Tastan başta olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürkerimi sunarım.Hastanız olan Fuat Uzunca nın dualarındasınız .Ahmet Doktorum

• B

İlk anjiyonun başarılı geçtiği söylendi ve babama stant takıldı. Daha sonra kol uyuşması, göğüste ağrı, yanma şikayetleri devam edince kontrol için bir anjiyo daha yapıldı ve sonrasında babamın şikayetleri artarak devam etti. Geçtiğimiz hafta ağrı ve uyuşma sonrası baygınlık geçirdi. Anjiyo ile alakalı olduğunu düşünüyoruz fakat doktorumuz ile 5 gündür iletişime geçemedik. Bunu dikkate almanızı öneririm.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet