Merhaba, ben Diyetisyen Aleyna Görüç. İstanbul’da Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde lisans eğitimimi tamamladım, şu anda aynı alanda yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Eğitim sürecimde edindiğim teorik bilgileri pekiştirmek amacıyla çeşitli staj deneyimleri gerçekleştirdim. Bu deneyimler, mesleki gelişimime katkı sağlarken danışanlarla çalışma konusunda önemli tecrübeler kazanmamı sağladı.

Mesleki yolculuğumda amacım, danışanların yaşamlarında sağlıklı beslenme alışkanlıklarını sürdürülebilir bir şekilde benimsemelerine katkıda bulunmaktır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

• D

Aleyna Hanım'ı sosyal medyada gördüm ve ulaştım. Öncelikle kendisi çok tatlı, çok ilgili birisi. Diyetisyenlere karşı ön yargım vardı çünkü amacım kilo vermek değil, sporla birlikte vücudumu forma sokmaktı. Aleyna Hanım'ın aynı zamanda profesyonel spor geçmişini de duyunca beni gerçekten çok bilgi dahilinde yönetti. Aslında ne kadar bilgi eksikliğim varmış bunların farkına vardım ve beslenme düzenimi takviyelerimi tamamen değiştirdim. Çok kısa sürede kendimi daha enerjik, daha pozitif hissediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Hatta ablamı da yönlendirdim.

• D

Aleyna Hanıma internet üzerinden ulaştım ve beslenme konusunda profesyonel destek almak için başvurdum. Süreç boyunca kendimi çok rahat hissettim, bana uygun sürdürülebilir bir program hazırladı. Kendisinin ilgisi ve yönlendirmeleri sayesinde motivasyonum arttı. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.

•  •

Dyt. Aleyna Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme için destek almak amacıyla başvurdum. Süreç boyunca çok ilgili, motive edici ve yol gösterici oldu. Kendisinden çok memnun kaldım, çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• L

İnternetten ulaştım kendisine, sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Sıcak tavrı, samimiyeti, ilgisi ve alakası sonucu istediğim kiloya ve özgüvenime kavuştum. Hem süreçsel olarak ilgisi ve alakası hem genel konuşması her şeyi çok mükemmeldi, hala da kendisiyle devam eden bir sürecimiz var ve çevremdeki herkese de tavsiye edip yönlendiriyorum.

•  •

Dyt. Aleyna Görüç ile gerçekleştirdiğimiz seanslardan oldukça memnun kaldım. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak amacıyla başvurdum. Süreç boyunca oldukça ilgili, motive edici ve kişiselleştirilmiş bir yaklaşım sundu. Tavsiyeleri kolay uygulanabilir ve sürdürülebilirdi. Benim için faydalı bir deneyim oldu, çevremde de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• N

Dyt. Aleyna Görüç'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Sağlık durumum ve beslenme hedeflerim doğrultusunda profesyonel destek almak için başvurdum. Kendisiyle yaptığımız görüşmeler sürecinde hem bilgi hem de yaklaşım açısından çok memnun kaldım. Uyguladığı beslenme programları oldukça anlaşılır, sürdürülebilir ve bana özel hazırlandığı için rahatlıkla uygulayabiliyorum. İletişimi güçlü, samimi ve motive edici tavrı sayesinde süreci keyifle sürdürüyorum. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• B

Aleyna Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Yakın zamanda tüp mide ameliyatı olacağım, öncesinde ve sonraki süreçte destek almak adına başvurdum. Kendisi inanılmaz motive edici ve birçok diyetisyen tecrübem olmasına rağmen hiçbiriyle Aleyna Hanım kadar samimiyet kuramamıştım. Bu samimiyet elbette benim de motivasyonumu yükseltiyor ve olumlu sonuç almamı sağlıyor. Aklımdaki tüm sorulara sabırla cevap verip harika yönlendirmeler yapıyor. Onun tavsiyeleri üzerine birçok alışkanlığımı değiştirdim ve çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim/ediyorum da. Biz annemle birlikte kendisinden danışmanlık alıyoruz. Uzun süredir kilo vermeye/kilo almaya veya kilosunu korumaya çalışan tüm danışanlara öneririm.

• N

Özgüven sorunu yaşadığım bir dönemde kendisinin sosyal medya sayfasına rastladım. Sayfasını incelediğimde sadece zayıflatma odaklı değil, daha samimi ve arkadaş canlısı geldi. Kilo vermek için profesyonel bir desteğe ihtiyacım vardı ve bu sebepler doğrultusunda kendisini tercih ettim. Görüşmelerimiz süresince sağlıklı beslenerek kilo vermekten ziyade özgüvenimi de yeniden kazanmaya başladım. Beni sadece danışan olarak görmedi, amacı sadece diyet listesi yazmak ve kilo takibi yapmak değildi. Beslenme düzenimi tamamen yeniledi, her şeyi açıklamalarıyla detaylandırarak anlattı. Sürekli aynı programı yapmadık, hep çeşitlendirdi. Bazı haftalar kilo kaybı yaşamakta zorlanırken psikolojik baskı da hissediyordum. Bu bunalımı yaşamamam için sürekli programda değişiklikler yaparak ilerledik. Sürecimin başından sonuna sabırla beni dinledi ve hiç yanıtsız bırakmadı. Çözüm odaklı bir diyetisyen kendisi, hatta bir diyetisyenden fazlası kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• Y

Sosyal medyada gördüğüm reklamlar sayesinde Aleyna Hanım’ı keşfettim. Bugüne kadar ki kilo verme süreçlerimde sürdürülebilir bir sonuca ulaşamamıştım. Başka bir şehirde yaşadığım için seanslarımızın bir kısmını yüz yüze, bir kısmını ise online olarak gerçekleştirdik ve bu esneklik sürecin devamlılığı için büyük kolaylık sağladı. Aleyna Hanım her görüşmede son derece ilgili, anlayışlı ve motive edici bir yaklaşım sergiledi. Beslenme planımı tamamen günlük hayatıma ve koşullarıma göre uyarlayarak bana gerçekçi ve sürdürülebilir bir yol gösterdi. Kendisi sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanırken, bu sürecin keyifli ve motive edici olmasını da deneyimledim. Gerek bilgi birikimi gerekse pozitif enerjisiyle her adımda yanımda hissettirdiği için çok memnun kaldım.

•  •

Aleyna Hanım'a sosyal medya reklamlarından ulaştım. Tüp mide operasyonu geçirmiştim, bu sebeple başvurdum. Aleyna Hanım, başvurumdan itibaren gayet anlayışlı, hoşgörülü, ilgili, doğru tespit ve önerileriyle nokta atışı yaparak süreci sorunsuz atlatmama yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.