Hakkımda
İlkokulu Trabzon’da bitirdim. Ortaokul ve Liseyi ise İstanbul’da bitirdim. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Göz hastal...
Daha fazlaOkullar / eğitimler
Dakiklik
Alaka
Mekan
os...n
Gözümde aniden başlayan bir enfeksiyon nedeniyle gittiğim doktorun mesleki ve insani tutumu güven verdi. Hikayemi dikkatle dinledi ve muayene sırasında her adımda bilgi verdi.
ey...ğ
Yaklaşık 45 yıllık gözlük ve lens bağımlılığımı büyük bir ustalıkla, (multi-focal lens) ameliyat esnasında ve sonrasında en küçük bir sızıya bile sebebiyet vermeden sonsuza dek yok edip bana %100 düzeyinde yakın ve uzak görüş yeteneği sağlayan, 20 yıllık göz doktorum Operatör Dr. Ali N. Ofluoğlu'na minnettarım.
va...1
15 yıla yakın süredir gözümle yakından ilgilenen Op. Dr.Ali Nihat Ofluoğlu geçen aylarda gözümde oluşan katarak ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra yeniden dünyayı güzel görmeme sebep olduğundan dolayı çok teşekkür ederim ve göz rahatsızlığı çeken tüm dostlarıma tavsiye ederim . Başarılarının devamını dilerim. Abdurrahman Keskiner
me...r
Babamın özünde katarakt şikayeti vardı o nedenle yakınlarım kendisine ameliyat olup iyileştiği ve memnun kaldığımız için babamı da o nedenle Ali Nihat Ofluoğlu hocamıza götürdük.Zaten bütün göz rahatsızlıklarında ailece Ali Nihat beye gidiyoruz . ilgisi alakası çok iyi hastasını iyileştirmeden bırakmıyor hastasının takibini çok güzel yapıyor.Göz ile alakalı rahatsızlığı olan kişilere de tavsiye ediyoruz.
Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Reasurans Han No:57 E Blok K-6 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul
Astigmatik keratotomi
Doktorlar Merkezi
Anti vegf , intravitreal enjeksiyon tedavileri
Blefarospazm tedavisi
Göz kapatma tedavisi
Göz kapağı estetiği
Göz tansiyonu ameliyatı
Doktorlar Merkezi
Göz yaşı kanal tıkanıklığı ameliyatı
Doktorlar Merkezi
Göz çevresi estetiği (oküloplasti)
Herpetik keratit
Kontakt lens
Kornea topografisi
Kornea enfeksiyonları
Doktorlar Merkezi
Korneal ring (kornea içi halka)
Kök hücre nakli
Lasik
Retina laser fotokoagulasyonu
Lazer ameliyatı
Lazer refraktif cerrahi
Limbal kök hücre nakli
Makula ödemi
Doktorlar Merkezi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal göz içi lensleri
Multifokal göz içi lensleri
Prk(fotorefraktif keratektomi)
Smile lazer
Trifokal göz içi lensleri
Doktorlar Merkezi
Yaşa bağlı makula dejeneresansı tedavileri
Doktorlar Merkezi
Yaşa bağlı intravitreal enjeksiyon tedavisi
Intralase - lasik
Üvritli hastalarda katarakt cerrahisi