İlişki problemleri, bağlanma sorunları ve duygusal yakınlık güçlükleri alanında çalışan bir psikoloğum.

Şu anda Litvanya’da LSMU Üniversitesi’nde Klinik Sağlık Psikolojisi yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Akademik eğitimimi; ilişki dinamikleri, bağlanma stilleri ve çift süreçleri üzerine aldığım uygulamalı eğitimlerle bütünlüklü bir şekilde destekliyorum.

Online terapi sürecinde, danışanlarımla yalnızca sorunları konuşmak değil; bu sorunların neden tekrar ettiğini anlamak, duygusal ihtiyaçları fark etmek ve daha sağlıklı ilişki deneyimleri geliştirmek üzerine çalışıyorum. Süreci, güvenli bir terapötik ilişki içinde, yargılamadan ve danışanın hızına saygı duyarak yürütmeyi önemsiyorum.

Özellikle şu alanlarda çalışıyorum:

İlişkilerde tekrarlayan döngüler ve aynı yerden tıkanma hissi

Kaygılı ve kaçıngan bağlanma örüntüleri

Ayrılık sonrası duygusal toparlanma ve yeniden denge kurma

Duygusal mesafe, iletişim kopuklukları ve anlaşılmama hissi

Sağlıklı ilişki kurma, sürdürme ve sınır koyma becerileri

Terapi sürecinde, bilimsel temelli yaklaşımları empatiyle birleştirerek; danışanların kendilerini daha iyi tanımalarına, duygusal ihtiyaçlarını netleştirmelerine ve ilişkilerinde daha güvenli adımlar atmalarına eşlik etmeyi amaçlıyorum.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

Psk. Alper Bayar

İstanbul, İstanbul

• Ö

Başta pek açılabilen biri değildim ama süreç içinde daha rahat konuşmaya başladım. Kendimle ilgili farkındalıklarım arttı ve bu ilişkilere de yansıdı. Bana iyi geldi, tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• B

Bana gerçekten iyi geldi. Zamanla ilişkilere bakışım değişti, kendimle ilgili şeyler farkettim ve hayatıma biri girdi. Rahat hissettiren bi yaklaşımı var, öneririm.

• Online Danışmanlık Randevu  •