İlişki problemleri, bağlanma sorunları ve duygusal yakınlık güçlükleri alanında çalışan bir psikoloğum.
Şu anda Litvanya’da LSMU Üniversitesi’nde Klinik Sağlık Psikolojisi yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Akademik eğitimimi; ilişki dinamikleri, bağlanma stilleri ve çift süreçleri üzerine aldığım uygulamalı eğitimlerle bütünlüklü bir şekilde destekliyorum.
Online terapi sürecinde, danışanlarımla yalnızca sorunları konuşmak değil; bu sorunların neden tekrar ettiğini anlamak, duygusal ihtiyaçları fark etmek ve daha sağlıklı ilişki deneyimleri geliştirmek üzerine çalışıyorum. Süreci, güvenli bir terapötik ilişki içinde, yargılamadan ve danışanın hızına saygı duyarak yürütmeyi önemsiyorum.
Özellikle şu alanlarda çalışıyorum:
İlişkilerde tekrarlayan döngüler ve aynı yerden tıkanma hissi
Kaygılı ve kaçıngan bağlanma örüntüleri
Ayrılık sonrası duygusal toparlanma ve yeniden denge kurma
Duygusal mesafe, iletişim kopuklukları ve anlaşılmama hissi
Sağlıklı ilişki kurma, sürdürme ve sınır koyma becerileri
Terapi sürecinde, bilimsel temelli yaklaşımları empatiyle birleştirerek; danışanların kendilerini daha iyi tanımalarına, duygusal ihtiyaçlarını netleştirmelerine ve ilişkilerinde daha güvenli adımlar atmalarına eşlik etmeyi amaçlıyorum.
Psk. Alper Bayar
Psk. Alper Bayar
Ö
öm...k
Başta pek açılabilen biri değildim ama süreç içinde daha rahat konuşmaya başladım. Kendimle ilgili farkındalıklarım arttı ve bu ilişkilere de yansıdı. Bana iyi geldi, tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Randevu •
bü...a
Bana gerçekten iyi geldi. Zamanla ilişkilere bakışım değişti, kendimle ilgili şeyler farkettim ve hayatıma biri girdi. Rahat hissettiren bi yaklaşımı var, öneririm.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Alper Bayar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Bayar, Psikoloji. Size Alper Bayar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Alper Bayar adresi nerede?Alper Bayar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Bayar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Alper Bayar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Alper Bayar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Bayar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Alper Bayar hangi dilleri konuşuyor?Alper Bayar ile Türkçe, İngilizce, Litvanca dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Bayar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Bayar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Bayar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alper Bayar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Bayar hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Bayar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.