Anesteziyoloji Ve Reanimasyon

Ağaççılar Köyü Mevkii, Bolu Harita

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi

• Uzm. Dr. Alparslan Koç

Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya Harita

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Emsey Hospital

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur · Daha fazla

Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik Harita

Emsey Hospital

• Özel Medar Hastanesi Gebze

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Osman Yılmaz Mah. İstanbul Cad. No: 26, Gebze Harita

Özel Medar Hastanesi Gebze

• Acıbadem Bursa Hastanesi

, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer Harita

Acıbadem Bursa Hastanesi

• Medipoint Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Diyetisyen · Daha fazla

Merdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul Harita

Medipoint Tıp Merkezi

• Özel Kayseri Tekden Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazla

Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan Harita

Özel Kayseri Tekden Hastanesi

• Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya Harita

Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi

• Özel Ataköy Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler Harita

Özel Ataköy Hastanesi

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji

Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Bulvarı, No:48-62, Osmangazi Harita

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi

• Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi No:140, Manisa Harita

Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi

• Uzm. Dr. Fırat Başı

Anesteziyoloji ve reanimasyon

Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı No:29 Sönmeztaş Sitesi A Blok K:1 Ofisler, Bursa Harita

Uzm. Dr. Fırat Başı Muayenehanesi

• İstanbul Cerrahi Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazla

Ferah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli Harita

İstanbul Cerrahi Hastanesi