0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba ben Ayça Arslan; Psikiyatri alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı Pedamed Psikiyatri Merkezinde görmekteyim. Detaylı bilgi ve randevu için pedamed psikiyatri merkezini arayabilirsiniz.

Yetişkin

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • C

c...

Ayça Hanım'dan çok memnun kaldım. Daha önce hissettiğim yan etkiler, onun tavsiyeleriyle azaldı. İlaç kullanımı konusunda çok iyi bilgiye sahip. Kaygı bozukluğu ve odaklanma sorunlarında mükemmel bir rehber. Ayça Hanım'ı tavsiye ederim.

• B

b...

Yoğun bir anksiyete döneminden geçiyordum. Evden çıkmak, işe gitmek dahi istemiyor; sürekli yatakta yatıp ağlıyordum. İnternette Ayça Hocam’a denk geldim ve muayene olmaya karar verdim.

Ayça Hocam’ın bilgisi, ilgisi ve uyguladığı tedavi sayesinde ilaçlarımı düzenli kullanarak kısa sürede toparlanmaya başladım. Şu anda tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılayabiliyor, tek başıma işe gidip gelebiliyor ve sosyal hayatıma yeniden dönebiliyorum.

Tedavim hâlâ devam ediyor ancak birlikte çok fazla yol katettik ve kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. İyi ki varsınız, Ayça Hocam. Gönülden tavsiyemdir.

s...

Psikiyatrist Doktor Ayça Arslan gerçekten benim kurtarıcım oldu. Depresyon ve kaygı bozukluğunu ikisini bir arada yaşıyordum. Biraz daha bekleseydim kafayı yiyecek gibiydim; hiçbir şey yapasım gelmiyordu. O sıralar Ayça Hocam’la tanıştım. Hiç tereddüt etmeden gittim ve beni o hâlimden kurtaran Ayça Hocam oldu. Çok çok kötüydüm; yataktan kalkamıyor, hiçbir şey yiyemiyor, uyuyamıyor, kafayı yiyecek gibi hissediyordum kısaca. 3 aydır tedavimi sürdürüyoruz ve ben bu 3 ayda çok değiştim. Sınırlarımı çizebiliyor, kendi değerimin farkına varabiliyorum. Kaygılarım neredeyse yok denecek kadar az. 2 haftada depresyon sürecimi hemen atlattık. En dipten en yükseğe çıkardı beni. Ayça Hoca, ne desem azdır.

• G

g...

Uzm. Dr. Ayça Arslan’a yaklaşık 9 ay önce ADHD, depresyon ve anksiyete şikâyetlerim nedeniyle başvurdum. Kendisine internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. İlk görüşmemizden itibaren beni dikkatle dinlemesi, yaşadığım zorlukları küçümsemeden değerlendirmesi ve tedavi sürecini anlaşılır şekilde açıklaması bana güven verdi. Yaklaşık 9 aydır düzenli olarak birlikte ilerliyoruz. Bu süreçte hem kendimi hem de yaşadığım durumları daha iyi anlamaya başladım. Tedavinin her aşamasında yaklaşımını ve ihtiyaçlarımı dikkate alması benim için çok değerli. Kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim, ilgili, anlayışlı ve güven veren bir hekim. Benzer sorunlar yaşayan kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

me...t

13 yıldır yaşadığım yoğun kaygı ve anksiyeteye her yolu denedim bir çare bulamazken en çıkmazdayken Ayça hocam çıktı karşıma 5 ayda mahvolmuş hayatıma çiçekler açtırdı. Artık korkulardan yaşanmaz hale gelen fiziksel olarak yaşadığım bir çok sorunu kısa sürede doğru tedavi ile çözdü. Hergün dualarımdasınız. Tek başıma kapının önüne çıkamazken şimdi ülke ülke geziyorum şükürler olsun

• Online Danışmanlık Psikiyatri Randevusu  •

• Ş

ş...

Kaygı bozukluğu için gitmiştim, senelerdir fark edilmemiş olan DEHB hastalığımın olduğunu hocamız buldu ve hayatım çok olumlu yönde ilerledi. Çevremde çoğu kişiye tavsiye ettim. Hocamız iyi ki var.

• D

d...

Bir yakınım vasıtasıyla ulaştım. Yaygın anksiyete bozukluğu sebebiyle başvurdum. Uzun zamandır şikayetlerim devam ediyordu. Şu an gerçekten çok iyi bir tedavi sürecindeyim. Doktorumdan memnunum. Herkese tavsiye ederim.

• K

k...

Kendisine bulunduğu Pedamed lokasyonunda psikoloğum yönlendirmesiyle başladım (ilk psikiyatristim oradan ayrıldı, sadece 1 görüşme sonrası). Onunla hayatımdaki genel depresyon ve anksiyete sorunları hakkında görüşmeye başladım ve görüşmelerimiz 1 seneye yaklaşmak üzere. Çok iyi dinleyen ve çok iyi biridir (benden başlayarak kardeşimin arkadaşlarına kadar 6-7’miz de birbirimize Ayça Hanım’ı önermekteyiz). Tamamen tavsiye ediyorum kendisini.

• Y

y...

Değerli Ayça ARSLAN Hocam ile; yaptığım araştırmalar neticesinde, alan çalışmaları ve fotoğrafının bana vermiş olduğu enerji ile yolum kesişti. Kaygı bozukluğu, anksiyete ve OKB sebebiyle başvurdum.

İlk seansımızdaki ilgili ve tutarlı yaklaşımları ile 2,5 aydır kendisiyle görüşmelerime devam ediyorum.

Her görüşmemizde bir önceki seansa ait takiplerini yapması ve olan/oluşabilecek etkiler üzerine bana detaylı bilgi veriyor olması benim için çok kıymetli.

Söylediğim ve benim için de önemli olan her noktayı hemen kaydediyor ve seanslarda muhakkak üzerine değinerek bir değerlendirmede bulunuyor.

Sosyal medya üzerinden de takip etmeye başladığım Ayça Hocam'ın yayınladığı kısa videolar ile de kendi hayatım üzerinden bağlamlar kuruyorum.

T.V. programlarını da izliyor olmak ayrıca faydalı.

Yolculuğumuzda bu kadar derin bilgilere sahip ve güler yüzlü bir doktorum olduğu için şanslı hissediyorum kendimi.

Çevremden de soran olursa vereceğim tek isim olacağına da eminim.

s....d

Bende Ayça Arslan hocam ile tanıştığım için çok şanslıyım anksiyete ve okb tedavi görüyorum o kadar çaresizdimki Ayça Hanım karşıma çıkardı allah bir psikolog yakınımın tavsiyesi üzerine kendisine muayane oldum tedavi sürecim şuan çok iyi durumda ilerliyor hocamın sayesinde daha güçlüyüm umutluyum her konuda sonsuz güveniyorum hocama tatlı dili hoşgörüsü anlayışıyla güven verişi ile birtanedir Ayça hocam allah razı olsun Sizi Çok Seviyorum Hocam

• Pedamed Psikiyatri Merkezi Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi  •