1995 yılında İstanbul'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Sakarya'da tamamladıktan sonra linsans eğitimim için 2013 yılında İstanbul'a yerleştim. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Yine Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Master progamımı yüksek onur derecesi ile tamamladım. Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi ve Aile ve Çift terapisi eğitimlerimi tamamladım.
Hakkımda
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Cinsel Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Azra Eratilla adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Azra Eratilla isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Azra Eratilla, Psikoloji. Size Azra Eratilla tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi.
Azra Eratilla adresi nerede?Azra Eratilla şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Azra Eratilla isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Azra Eratilla online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Azra Eratilla isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Azra Eratilla, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Azra Eratilla isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Azra Eratilla bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Azra Eratilla ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar