- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
g...
Başak Hanım’la yollarımız kesiştiği için ben mutluyum. :) Kaygılı bağlanma, ilişki sorunları, güven problemleri sebebiyle başvurmuştum. Yargılamadan, işini etiğine dikkat ederek yapan, samimiyetine inanıp güvenebileceğiniz birisi. Dışarıdan bir gözle tarafsız dinleyip yanında hissettirdi kendini bana. Şema terapiyi keşfetmemi sağladı. :) Sevgilerimi yolluyorum buradan.
Z
z...
Sosyal medya üzerinden ulaştım kendisine. İş hayatımda yoğun stres yaşıyordum ve ilişkilerde problem yaşıyordum. İlk 3-4 seans daha öncesinde de bana açıkladığı üzere benim hikayemi dinlemekle geçti. Sonrasında yönlendirmeleriyle birlikte hafta hafta gelişimimi gözlemledik. Şu an sürecimiz devam ediyor. Ben çok memnunum, gerçekten çok faydasını görüyorum. Bilgi birikimi çok fazla ve anlayışlı, sıcak kanlı yaklaşımı seansı kolaylaştırıyor.
n...
Başak Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Kendisine yaşadığım birkaç olaydan dolayı hissettiğim yoğun karanlık hisler yüzünden danışmak istemiştim. Başlarda çekincelerim olsa da kendisinin tavırları ve beni hiçbir şekilde yargılamaması çok yardımcı oldu. Yaklaşık üç aydır kendisinden terapi alıyorum ve ilk günden bu yana ne kadar ilerlediğimi fark edebiliyorum. Çevreme de bundan bahsediyorum ve kesinlikle öneriyorum.
s...
Başak Hanım'a çok yakın bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım ve panik atak sebebiyle başvurdum.
Başak Hanım'la çok güzel bir terapi süreci geçiriyoruz, ilerleme kaydediyorum ve bu beni çok mutlu ve motive ediyor.
Çevreme bu kadar tatlı bir terapistim olduğundan her fırsatta bahsediyorum ve terapi sürecinin bana çok iyi geldiğinden bahsediyorum. Hiç şüphesiz çevreme tavsiye ediyorum.• • •
P
p...
Bir akrabam vasıtasıyla ulaştım. Anksiyete, öfke ve uzun süreli üzgün hissetme durumlarımdan dolayı başvurdum. Süreç oldukça açık bir şekilde ilerliyor. Anlaşıldığımı hissediyorum ve kendimi açıklayabiliyorum. Kendimle ilgili ve içinde bulunduğum durumlarla ilgili hiç fark etmediğim şeyleri fark etmemi sağlıyor. İyi ki başlamışım. Çevremdekilere kesinlikle öneririm.
b...
Başak Hanım'a tavsiye ile ulaştım. İlişkimdeki sürekli kafamda dönen düşüncelerin, kendi içimdeki karmaşanın sebebinin kaygılı bağlanma olduğunu ve sonucundaki davranışlarımı fark ettiğim sebeplerini bulduğum ve bunların üzerine çalışma fırsatı bulduğum, kendimi keşfetmeye devam ettiğim bir süreç oluyor. Herkesin deneyimlemesi gerektiğini düşünüyorum.
e...
2 senedir Başak hanımla beraber terapi sürecimi ilerletmekteyim. Kendisine referans ile ulaştım, özsevgi-özdeğer ve özşefkat eksikliğim dolayısıyla başvurdum. Süreç içerisindeki profesyonel tutumu, yapıcı ve anlayışlı tavrı, alanında aldığı eğitimler, kritik anlardaki stres yönetimini sağlayabilmesi ve kendi analizleri ile beraber ortaya çıkardığı şeyler beni şu an sahip olduğum mentaliteye çok rahat bir şekilde getirdi diyebilirim. Kendi terapi sürecine adım atmak isteyen kişilere kesinlikle öneriyorum.
Psk. Başak Sarıca
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.
g...
Başak Hanım’dan 1.5 yıldır terapi alıyorum. Başlangıç sebebim ayrılık sonrası anksiyete, kaygı ve depresyondu. Süreç içerisinde çok büyük bir ilerleme kat ettik. Yalnızca kaygıya değil kaygının ana sebeplerine, hayatımdaki etkilerine de değindik. Kendimle alakalı bilmediğim özelliklerin farkına vardığım, kendime dair bilinçlendiğim bir süreç oldu. Artık sınırlarının farkında olan, kendine değer veren, özsaygı ve öz sevgisi olan birisiyim. Bu durum da hem sosyal ilişkilerimin daha sağlıklı olmasını sağlıyor hem de kendi hayatımda çok daha farkındalık sahibi hissediyorum. Duygusal ilişkilerimi yaşama noktasında da çok büyük bir boyut atladığımı söyleyebilirim; sağlıklı ve sınırları olan duygusal ilişkinin içerisindeyim. Terapi süreci beni hayatımda bambaşka bir noktaya getirdi, kendime yaptığım en büyük iyiliklerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Herkesin terapiye gitmesini tavsiye ediyorum, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur. Başak Hanım’ı da büyük bir içtenlikle tavsiye ediyorum.
Y
y...
Başak Hanım'ı sosyal medya aracılığıyla tanıdım. Mükemmeliyetçilik yaşadığım için ve bu durum artık beni zorladığı için Başak Hanıma başvurdum. Başak Hanım'dan aldığım terapilerden çok memnunum. Kendimi rahatça ifade edebiliyorum. İşini severek ve özenerek yapan bir psikolog. Kendisiyle çalıştığım için mutluyum.
Psk. Başak Sarıca
Görüşünüz için teşekkür ederim.
s...
Psikoloğuma arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Depresif ruh halinde olduğum bir süreçten geçiyordum. 1. senemizi doldurduk, seanslarımız sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum ve daha sağlıklı kararlar vermeye başladım. Çok memnunum. Talep eden arkadaşım olduğunda kendisini öneriyorum.
Psk. Başak Sarıca
Görüşleriniz için teşekkür ederim.
Başak Sarıca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Sarıca, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Başak Sarıca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kent EGY Testi, Eklektik Yaklaşım.
Başak Sarıca adresi nerede?Başak Sarıca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Sarıca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Sarıca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Sarıca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Sarıca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Başak Sarıca hangi dilleri konuşuyor?Başak Sarıca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Sarıca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Sarıca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Sarıca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Sarıca hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Başak Sarıca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başak Sarıca hangi sigortaları kabul ediyor?Başak Sarıca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.