Dyt. Berkan Darıcı

Diyetisyen daha fazla

Bayrampaşa 1 adres

Dyt. Berkan Darıcı 2014 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü bitirmiştir. Mesleki hayatına 2014 yılında Şişhane Florence Nightingale Hastanesinde başlamış 2016 yılında Şişli Florence Nightingale Hastanesinde görev alırken 2017 yılında Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesinde de göreve başlayıp 2018 yılınada ayrılmıştır. 2019 yılında Fizyodem Tıp Merkezinde göreve başlamıştır ve burada hizmet vermektedir.

Fizyodem Tıp Merkezi

Orta Mahallesi Demirkapı Caddesi No:47, Bayrampaşa

• Ö

öy...

Hipotiroid hastası olduğum için çok uzun süre çok uğraşmama ramen kilo veremiyordum versem bile daha fazlasını alıyordum ama Berkan Bey ile tanıştıktan sonra 10 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum

e....b

Çok profesyonel çalışan bir diyetisyen. Aynı zamanda oldukça samimi ve güler yüzlü beyfendi. Gerçekten bu kadar ilgili ve alakalı olması beni sevindirdi. 80 kiloyum kendim deneyerek veremediğim 5 kilo fazlamı 10 günde aç kalmadan verebilmemi sağladı

s...

Berkan Bey ile 4 ayda 19 kilo verdim. Görüşmelerimizde benim isteğim ve düzenim doğrultusunda yeni listeler oluşturduk, beni hep dinledi. Hiç aç kalmadım ve artık sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Tüm destekleri için çok teşekkür ediyorum.