- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Gebelik ve Beslenme
- Hiperlipidemi
- Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Orta Mahallesi Demirkapı Caddesi No:47, Bayrampaşa
Ö
öy...
Hipotiroid hastası olduğum için çok uzun süre çok uğraşmama ramen kilo veremiyordum versem bile daha fazlasını alıyordum ama Berkan Bey ile tanıştıktan sonra 10 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum
e....b
Çok profesyonel çalışan bir diyetisyen. Aynı zamanda oldukça samimi ve güler yüzlü beyfendi. Gerçekten bu kadar ilgili ve alakalı olması beni sevindirdi. 80 kiloyum kendim deneyerek veremediğim 5 kilo fazlamı 10 günde aç kalmadan verebilmemi sağladı
s...
Berkan Bey ile 4 ayda 19 kilo verdim. Görüşmelerimizde benim isteğim ve düzenim doğrultusunda yeni listeler oluşturduk, beni hep dinledi. Hiç aç kalmadım ve artık sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Tüm destekleri için çok teşekkür ediyorum.
• Fizyodem Tıp Merkezi • Diğer •
Berkan Darıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkan Darıcı, Diyetisyen.
Berkan Darıcı adresi nerede?Berkan Darıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orta Mahallesi Demirkapı Caddesi No:47 Bayrampaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkan Darıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkan Darıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkan Darıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkan Darıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkan Darıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.