Eyüp, Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Özel Asya Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir • Harita
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi
Demirkapı Velioğlu cad.no:77, İstanbul • Harita
Bağcılar Şafak Hastanesi
Hürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No:23 Kat:2 Oda:4,, İstanbul • Harita
Sevda Uğraş Muayenehanesi
hekimsuyu caddesi, İstanbul • Harita
Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa
Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, İstanbul • Harita
Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, İstanbul • Harita
İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Atakent Mahallesi 4. Cadde No: 36 Küçükçekmece/İstanbul, İstanbul • Harita