Psk. | Bilim Uzmanı
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Merhaba, ben Uzman Psikolog Beyza Öngül.
Yeditepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü ile çift anadal programını da tamamladım. Yeditepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım.
Mesleki gelişimim kapsamında; İmera Danışmanlık Merkezi’nde çocuk ve ergen danışanlarla ilgili gözlem süreçlerinde yer aldım, vaka dosyaları inceleyerek kurum içi vaka analiz toplantılarına katıldım. Klinik psikolog stajımı Moodist Nöroloji ve Psikiyatri Hastanesi’nde tamamladım. Ayrıca Darülaceze’de 6 ay süren bir çalışma deneyimim bulunmaktadır.
Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) alanında koçluk eğitimi aldım. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanındaki eğitimlerime ve akademik çalışmalarına aktif olarak devam etmekteyim. Yetkin eğitmenlerden aldığım Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladım ve bu süreçte süpervizyon eşliğinde birçok vaka üzerinde çalışma fırsatı buldum.
Şu anda aktif olarak bireysel terapi ve aile danışmanlığı hizmeti vermekteyim.
Aldığım eğitimler:
MMPI, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Aile Danışmanlığı, EMDR, Cinsel Terapi, Travma Terapisi, MOXO Çocuk Testleri, Travma ve Yas
- Depresyon
- Stres
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sosyal Fobi
- Panik Atak
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
İstanbul, Kadıköy, İstanbul
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. | Bilim Uzmanı Beyza Öngül adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Beyza Öngül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Öngül, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Beyza Öngül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu.
Beyza Öngül adresi nerede?Beyza Öngül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Öngül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Öngül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Öngül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Öngül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Öngül ile iletişime geçmenizi öneririz.