Merhaba, ben Uzman Psikolog Beyza Öngül.
Yeditepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü ile çift anadal programını da tamamladım. Yeditepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

Mesleki gelişimim kapsamında; İmera Danışmanlık Merkezi’nde çocuk ve ergen danışanlarla ilgili gözlem süreçlerinde yer aldım, vaka dosyaları inceleyerek kurum içi vaka analiz toplantılarına katıldım. Klinik psikolog stajımı Moodist Nöroloji ve Psikiyatri Hastanesi’nde tamamladım. Ayrıca Darülaceze’de 6 ay süren bir çalışma deneyimim bulunmaktadır.

Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) alanında koçluk eğitimi aldım. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanındaki eğitimlerime ve akademik çalışmalarına aktif olarak devam etmekteyim. Yetkin eğitmenlerden aldığım Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladım ve bu süreçte süpervizyon eşliğinde birçok vaka üzerinde çalışma fırsatı buldum.

Şu anda aktif olarak bireysel terapi ve aile danışmanlığı hizmeti vermekteyim.

Aldığım eğitimler:

MMPI, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Aile Danışmanlığı, EMDR, Cinsel Terapi, Travma Terapisi, MOXO Çocuk Testleri, Travma ve Yas

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

İstanbul, İstanbul

Psk. Beyza Öngül

Psk. Beyza Öngül

İstanbul, Kadıköy, İstanbul

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. | Bilim Uzmanı Beyza Öngül adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle