Op. Dr.
Bilgehan Aydın
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
Gaziosmanpaşa 1 adres
OP. DR. BİLGEHAN AYDIN NERELİ? HANGİ OKULU OKUDU? UZMANLIK ALANLARI NELERDİR?
Op.Dr. Bilgehan Aydın, ortaokul ve lise öğrenimini memleketi olan Malatya’da görmüştür. Ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 2006 yılında bitirmiştir. Op. Dr. Bilgehan Aydın Yeditepe Üniversitesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümü’nde 2014 yılında ihtisas sonrası mecburi hizmetini bitirdikten sonra Çorlu Devlet Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermiştir.
İhtisası sırasında ve sonrasında çalışmalarını ilgi duyduğu burun ve estetik cerrahisi, revizyon burun cerrahisi, kulak estetiği, meme estetiği, liposuction gibi estetik cerrahi bölümleri üzerine yoğunlaştırdı. Bu alan ile ilgili birçok ulusal ve uluslararası platformda düzenlenen kongre ve eğitim programlarına katılan Aydın, Nişantaşı’nda bulunan Bnish kliniğinde hizmet vermektedir.
- Göğüs Estetiği
Meme Protezi
Yağ Dolgusu ile Meme Büyütme
İzsiz Meme Büyütme
fi...
6 Mayıs’ta meme büyütme ameliyatı oldum. Operasyon öncesi ve sonrası ekibin ilgisi ve profesyonelliği çok iyiydi. Hâlen ödemli olan tarafımla da özenle ilgileniliyor İlgilenen tüm ekibin emeğine sağlık
• Özel Bilge Hastanesi Gaziosmanpaşa - Bilgehan Aydın • Meme Büyütme •
Arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. BBL yüz germe için başvurdum. Tavsiye ediyorum.
Ö
ö....k
21.03.2025 tarihinde bilgehan hocaya karın germe ameliyatı oldum..kendisi ve ekibi şahaneler..asistanı özlem hanım ameliyat sürecimden sonra kesintisiz ilgilenmeye devam etti sorularımı cvpsız asla bırakmadı.
• Özel Bilge Hastanesi Gaziosmanpaşa • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
Op. Dr. Bilgehan Aydın
Ekibim ve kendim adına çok teşekkür ediyorum
Sevgiler
Dr. Bilgehan Aydın
Hasta
Kendisine 2 yıl önce rinoplasti operasyonu oldum. Doktor Bey ameliyattan hemen önce hastaneye yattıktan sonra burnunuza bakıyor. Kontrollerde kendisi değil de görevlendirdiği asistanlar ilgileniyor. Operasyon sonrası problemlere kendisi değil de yine asistan arkadaşlar bakıyor. Hemşire çalışanları sağolsun ilgili. Burun şekil bakımından mükemmel olmadı ama artık nefes alma problemi çekmiyorum.
• Bilgehan Aydın Muayenehanesi • Burun Estetiği •
Op. Dr. Bilgehan Aydın
Merhabalar
Çok teşekkür ederiz.
Sizi mutlu etmek adına kontrole davet ediyorum.
Sonununuzu çözmek isteriz.
Bilgehan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilgehan Aydın, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Bilgehan Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Meme Büyütme, Meme Estetiği, Meme Küçültme, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), İzsiz Meme Büyütme, Meme Protezi, Yağ Dolgusu ile Meme Büyütme, Cinsiyet Değişimi, Badem Göz Estetiği.
Bilgehan Aydın adresi nerede?Bilgehan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsipaşa, 56. Sk. No: 2, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilgehan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilgehan Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilgehan Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilgehan Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Bilgehan Aydın hangi dilleri konuşuyor?Bilgehan Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilgehan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilgehan Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilgehan Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilgehan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Bilgehan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilgehan Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Bilgehan Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.