Psikoloji

Makaleler 29/09/2025

Travmalar ve Kriz Durumları

Travmalar ve kriz durumları, bireylerin psikolojik ve fiziksel sağlığını etkileyen zorlu süreçlerdir. Bu durumların belirtileri, etkileri ve başa çıkma yöntemleri hakkında kapsamlı bilgi edinin.
Makaleler 25/09/2025

Yetişkin DEHB: Erteleme Döngüsü İçin 5 Pratik Strateji

Yetişkin DEHB’si olan bireyler için erteleme döngüsünü kırmaya yardımcı 5 pratik strateji. Odaklanma, zaman yönetimi ve üretkenliği artırmaya yönelik ipuçları.
Makaleler 25/09/2025

Çocuklarda Duygu Regülasyonu Nedir? Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Çocuklarda duygu regülasyonu, duyguları tanıma ve yönetme becerisidir. Ebeveynler ve öğretmenler olarak bu sürece nasıl destek olabileceğinizi öğrenin.
Makaleler 24/09/2025

Bağlanmak ve Adanmak Hep Bu Kadar Zor Muydu?

Modern ilişkilerde bağlanma ve adanma neden zorlaşıyor? Psikolojik, duygusal ve toplumsal yönleriyle bağlanma dinamiklerini keşfedin.
Makaleler 23/09/2025

Otizm Spektrum Bozukluğu ve ETEÇOM2

Otizm Spektrum Bozukluğu tanı ve takip sürecinde kullanılan ETEÇOM2 değerlendirme aracı hakkında detaylı bilgi. Gelişimsel ihtiyaçları anlamak ve desteklemek için etkili bir yöntem.

Masal Terapisi

Masal terapisi ile çocukların duygusal ve psikolojik gelişimini destekleyin. Hikayeler aracılığıyla iyileşme ve güçlü iletişim yöntemleri hakkında detaylı bilgi alın.

Deneyimsel Oyun Terapi

Deneyimsel oyun terapisi ile çocukların duygusal ve sosyal gelişimini destekleyin. Oyun yoluyla terapötik yaklaşımlar ve etkili iletişim teknikleri hakkında bilgi alın.

Yetişkin Psikoterapisi

Yetişkin psikoterapisi ile duygusal ve psikolojik sağlığınızı güçlendirin. Stres, kaygı, depresyon gibi zorluklarda profesyonel destek ve etkili terapi yöntemleri.

Bağımlılık Danışmanlığı

Bağımlılık danışmanlığı ile sağlıklı bir hayata adım atın. Profesyonel destek, kişiye özel terapi ve iyileşme sürecinde rehberlik hakkında detaylı bilgi.

Yetişkin DEHB: Erteleme Döngüsünü Kırmak İçin 5 Pratik Strateji

Yetişkin DEHB ile başa çıkmakta zorlanıyor musunuz? Erteleme döngüsünü kırmaya yardımcı 5 etkili ve uygulanabilir stratejiyi keşfedin.
Makaleler 19/09/2025

Yas Süreçleri: Kaybın 5 Aşaması Nedir?

Yas süreci ve kaybın 5 aşaması nelerdir? Kabullenme, öfke, pazarlık gibi duygusal evreleri ve başa çıkma yollarını öğrenin.
Makaleler 19/09/2025

Oyun Danışmanlığı Nedir ve Ne İşe Yarar?

Oyun danışmanlığı nedir, kimlere fayda sağlar ve süreç nasıl işler? Oyun tasarımı, eğitim ve terapi alanlarında sunduğu avantajları keşfedin.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.