ALDIĞIM EĞİTİMLER
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi Temel ve İleri Düzey (100 Saat)
Moxo Dikkat Testi Attentioner ile Dikkatimi Topluyorum Programı
WISC-IV Zeka Testi - Aile Danışmanlığı Eğitimi
Eğitimim boyunca, insan psikolojisi, terapi teknikleri ve psikopatoloji gibi konulara odaklanarak güçlü bir psikolojik temel geliştirmeye çalışıyorum. Staj dönemlerimde çeşitli klinik ve hastane ortamlarında bireylerin zorluklarıyla empati kurmaya çalıştım. Klinik deneyimimi geliştirerek insanların yaşam kalitesini artırmak ve onlara destek olmaya çalışmak istiyorum. Her bireyin benzersiz ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek etik kurallara ve gizlilik prensiplerine uyarak çalışmayı hedefliyorum.
- Depresyon
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Buğra Berk İnce adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Buğra Berk İnce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buğra Berk İnce, Psikoloji. Size Buğra Berk İnce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Buğra Berk İnce adresi nerede?Buğra Berk İnce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buğra Berk İnce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buğra Berk İnce uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buğra Berk İnce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buğra Berk İnce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Buğra Berk İnce hangi dilleri konuşuyor?Buğra Berk İnce ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buğra Berk İnce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buğra Berk İnce tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Buğra Berk İnce hangi sigortaları kabul ediyor?Buğra Berk İnce tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.