Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Başkent Üniversitesi Hastanesinde klinik, TAİ TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'de kurum ve Dr. Sami Ulus Çocuk ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde çocuk stajını tamamladıktan sonra Temmuz 2017 tarihinde Başkent Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden 'diyetisyen' ünvanıyla mezun olmuştur.

Temmuz 2017 itibariyle Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı'nda kurucu diyetisyen olarak çalışmaya başlamış olup halen aynı kurumda çalışmaya devam etmektedir.

Diyetisyen Burak Turhan, Ocak 2020 itibariyle, Altınşehir ve Mustafakemalpaşa’daki kliniklere ek olarak Dieta Plates Studio’u kurmuş olup beslenme danışmanlığının yanında özel eğitmenler eşliğinde reformer pilates derslerini de hizmet kapsamına almıştır.

Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı 2

Yüzbaşı Sabribey Mahallesi Mektep Sokak No:4/1 Mustafakemalpaşa, Mustafakemalpaşa, Bursa 16500

Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı

Altınşehir Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, Öndül Elite Offices A blok No:31, Nilüfer, Bursa

Online Diyet

Diyetisyen Randevusu

Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı 2

Altınşehir Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, Öndül Elite Offices A blok No:31, Bursa

Makaleler

Tavsiye üzerine gelmiştim gerçekten denildiği kadar varmış gayet güzel ilgileniyor sorulan sorulara güler yüzle cevap veriyor birlikte başaracağımıza inanıyorum

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Kişiye Özel Diyetler  •

• B

Burak bey çok ilgili ve güler yüzlü onun sayesinde zayıflama süresine daha iyi adapte oldum ve zayıflamaya başladım birlikte başaracağımıza inanıyorum

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Kişiye Özel Diyetler  •

• J

5 yıl önce de geliyordum pandemi nedeniyle bıraktım, Burak bey her zamanki gibi nazik ve verdiği beslenme programı beni aç bırakmadan zayıflayacağım inanıyorum

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Kilo Verme Diyetleri  •

• N

Burak Beyin açıklamaları anlatımı çok yeterli ve profesyonel. Detaylı bilgi veriyor sorulara yanıt veriyor ve anlayışla güler yüzle karşılıyor. Tavsiye üzerine gelmiştim. Gerçekten söylendiği kadar var. Umarım harika bir süreç olur.

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Randevu  •

• C

Şeker hastasıyım, buna uygun bir diyet programı aldım. Hastaya çok yakın ve sempatik. Sıkıcı veya tavizkar olmadan sonuç alıcı, pratik çözümler öneriyor. Şeker seviyemde ciddi düşüş ve istikrar sağladık..

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı 2 Diyetisyen Randevusu  •

• I

Burak beyden çok memnunum.veremediğim kiloları sayesinde verdim

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Randevu  •

• Y

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gayet güzel ilgi alakalı ve akıcı konuşan modumu asla düşürmeyen özellikle de ben bunu yiyemiyorum dediğimde bana ille de yiyeceksin demek yerine başka alternatifler sunan bir diyetisyen. Kendisine teşekkür ediyorum

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı 2 Zayıflama Diyetleri  •

• B

Çok iyi pozitif bir insan diyette çok sıkı bir liste vermiyor rahat kilo veriyorum iyi dinliyor tek yıldızı kırmamın nedeni randevuları kısa tutması en fazla 10 dakika sürüyor daha fazla ilgilenebilir

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Zayıflama Diyetleri  •

• D

Her seferinde kişiyi sıkmayan bir diyet programının ouşturulması,akıcı bir anlatım diliyle açıklama larda bulunması ideal kilo hedefine ulaşmamızda önemli bir yol gösterici oldu.

• Dieta Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı 2 Kilo Verme Diyetleri  •

• P

Burak Bey'le 3-3 buçuk aydır çalışıyoruz ve 15 kilo verdim. Ben çok memnunum. Kendisiyle sürecimiz çok güzel gidiyor seanslarımız çok iyi geçiyor. Diyet listelerimi bana özel hazırlıyor. Yapabildiğim veya yapamadıklarımı bana sorarak bana uygun diyet listeleri veriyor. Spor yapmadan 3-3 buçuk ayda 15 kilo verebildim. Daha öncesinde kanser rahatsızlığı geçirdim ama bu süreçte hiçbir şikayetim olmadı. Lösemiydim ilik nakli yapıldıktan sonra bayağı kilo almıştım Burak Bey'in methini arkadaşlarımdan duyup bende danışanı oldum ve gayet te memnunum. Kendisi herkesten çok ilgileniyor. Arkadaşlarımda Burak Bey'i beğendiler onlara da randevu aldım onlarda çok memnun kaldılar. Kendisinden danışmanlık hizmeti almaya yeni başlayan arkadaşlarım var. Burak Bey çok iyi ve işini çok güzel yapabilen bir diyetisyen.

•  •