Lokman Hekim İstanbul Hastanesi

Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik 34912

• Çok pozitif güler yüzlü her daim motive edici iyiki yollarımız kesişmiş Burcu hnm sayesinde 2 buçuk ayda 15 kilo verdim halada devam ediyorum her konuda mükemmel bir insan randevularına dakik her daim güleyüzüyle karşılıyor sizi listenizi ayrıntılı olarak herhafta hazırlayıp size tekrar anlatıyor

• N

Çok pozitif , güler yüzlü ve motive edici Burcu Hanım, sayesinde 2.5 ayda 12 kg verdim ve bütün sürecimiz harika geçti.Bu süreçte onunla devam ettiğim için çok memnunum.Herkese öneririm.

• Lokman Hekim İstanbul Hastanesi Diğer  •

Kendisi gerçekten çok iyi bir teknik direktör diyebilirim. İnatçı özellikle bel ve göbek yağlarımdan , kendisini dinleyerek kurtuluyorum. Başarılı ve konusunda uzman.

• T

Aktif spor yapan erkek birey olarak kas kg arttırmak ve yap kg azaltmak için başvurdum Burcu hanıma ve çok başarılı olduk. Koruma diyetinde de oldukça başarılı gidiyoruz teşekkür ederim

• B

Pcos ve insülin direnci hastasıyım . Çok zor kilo veriyordum. Eski çalıştığı yerden beri danışanıyım. İdeal yağ ağırlığıma kavuştum ve bir bebeğim oldu . Şimdide emzikli anne diyeti ile birlikte çalışıyoruz. Her konuda destek ve yardımcı olduğu için teşekkür ederim.

• Z

Birçok kez diyet deneyimim oldu fakat iletişim ve bilgiyi hiç bir arada tutturamadım. Bu yüzden Burcu hanım ile 2 ayda 10 kilo verdim. Hayatıma dokunduğun için çok teşekkür ederim güzel insan❤️