Merhaba!
Ben Psikolog Cansel Öztürk. 2022 yılında tam burslu olarak başladığım psikoloji lisansımı onur öğrencisi olarak tamamladım. Şu anda Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapıyorum. Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimimi Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu eğitmenliğinde tamamladım. Moxo d-CPT Dikkat Testi uygulayıcıyım.
Hakkımda
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
İstanbul, Şişli, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Cansel Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Cansel Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansel Öztürk, Psikoloji. Size Cansel Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Cansel Öztürk adresi nerede?Cansel Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansel Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansel Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cansel Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansel Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansel Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar