- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
İzmir
de...t
Ceren hanımdan gebelik şekerimin olması sebebiyle danışmanlık aldım. Asla aç kalmadan verdiği listeler sayesinde şekerimin normal seyirlere indiğini gördük. Bu süreçte hem benim sağlığım için hem de bebeğimin de sağlıkla büyüyüp geliştiğini görmek bizim için mükemmeldi. Her zaman ulaşabilir oldu, kafama takılan her şey de yanıt bulabildim. Yardımlarından dolayı çok memnunum.
ay...l
Kilo verme konusunda profesyonel ve psikolojik olarak çok etkili.sempatik, güler yüzlü,kişiye ve değerlere özel diyet programıyla tam da verdiği sürede birebir takiple hedefime ulaşmada çok etkili oldu
bu...z
Ceren hanım tahminimin de ötesinde ilgi alakasıyla kendisine her seferinde hayran bırakan bir uzman. Gerek samimi yaklaşımı, gerek yerinde ve dozunda detaycılığı ile mükemmel bir diyetisyen mükemmel bir insan. Asla kilo veremiyorum ben ne yapıcam diye yanına gittiğimde öylesine içtenlikle konuştu ki o ilk gün fethetti resmen kalbimi. İyi ki varsınız, iyi ki! Asla gram pişman olmayacağınız bir diyetisyen şiddetle tavsiye ediyorum
eo...
Hem troid hem de lenf ödem olmama nazaran ilgisi ve detaylı açıklamaları ile hem inceldik hem kilo verdik :))
ay...m
Ceren Hanım ile yaklaşık 1 yıldır diyet sürecini yönetmekteyiz. Danışanlarına olan ilgisi, gün içerisindeki öğünlerin takibi, motivasyon sağlaması açısından oldukça başarılı biri. Ayrıca samimiyeti ve güleryüzüyle diyetin tüm o gergin sürecini ortadan kaldıran biri. Daha önce birçok diyetisyenle kilo vermeyi denemiş biri olarak sadece Ceren hanımla başarıya ulaştığımı söyleyebilirim. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim tek diyetisyen. Başarılarının devamını dilerim
g....z
Ceren Hanima ilk günden beri cok alıştım, ilk seansta sanki diyetisyene değilde öyle bi arkadaşımla oturuyormuş gibi hissettim. Mesleği konusunda cok iyi hiç sıkılmadan listeleriyle ilerliyoruz. İkimiz de karşılıklı olarak birbirimize destek veriyoruz . Iyi ki tercihim olmuş. Hayatımda dusmedigim kiloya düştüm sayesinde cok mutluyum.
ha...
İlk görüşmemizde güler yüzü ve samimi karşılaması mükemmel bi diyetisyen. Kendisiyle 110 kg olarak başladığım diyet, spor ve proğramlarıma 60 gün ün sonunda 88 kg indim . Kendisi bire bir her anımı kontrolü altında tuttu. İlgisi ve alakası mükemmel bir diyetisyen etrafımda ki bütün tanıdıklarıma tavsiye ettim herkes güzel sonuçlar aldı . Kısacası bir diyetisyenden ötesi aileden biri olarak görüyorum kendisini artık
I
i̇....
Cerenle son 1 senedir aralıklı olarak çalışıyorduk zaten ama son 2 aydır hazırladığı programlara düzenli devam ettim ve 2 ayda hiç aç kalmadan 6 kg verdim. Diyet sürecimde alerjik reaksiyonum oldu, dolayısıyla programı yeniledik ve sayesinde süreci çok rahat atlattım :)
• başka bir yer • Diğer •
s....y
Ceren Hanıma kendimi enerjisiz hissettiğim için ve regl döngümün 39 güne çıkması sebebiyle başvurdum. Kendimi çok sağlıklı besleniyor sanıyordum fakat Ceren Hanımla doğru bildiğim yanlışları öğrendim. Her sorduğum soruya cevap vermesi ilgisi ve günlük yaşantıma uyacak bir liste yazdığı için çok memnun kaldım. Amacım kilo vermek değildi kendisinden sürdürülebilir şekilde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim. Bunun sonucunda ilk ayda regl döngüm 29 güne düştü :) Sıkılmadan, diyet psikolojisine girmeden sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmek isteyen herkese Ceren Hanımla çalışmayı öneriyorum vücudunuzdaki değişimleri ilk aydan itibaren farkedeceksiniz :)
• • Diğer •
Ceren hanımla mart ayında görüşmeye başladık. İnsülin direnci ve pcos sebebiyle kilo artışından şikayetçiydim. Kendisinin samimi ve ilgili tavrı sayesinde diyet yapmakta zorlanmadım ve kendisinin de desteğiyle sorunlarıma çözüm buldum. Sürekli iletişimi, anlayışlı olması ve süreci yakından takip etmesi sebebiyle harika bir tedavi süreci geçirdim. Yediden yetmişe herkese tavsiye ederim. Sevgiler
• • Diğer •
Ceren İncefidan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren İncefidan, Diyetisyen.
Ceren İncefidan adresi nerede?Ceren İncefidan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren İncefidan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren İncefidan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceren İncefidan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren İncefidan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren İncefidan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren İncefidan hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ceren İncefidan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.