Psikolog Ceyda Nur Gökbayrak İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden 2023 yılında mezun olmuştur. 2022-2023 yıllarında Kadıköy Sosyal Hizmet Merkezi ve T.C. Tuzla Devlet Hastanesi'nde staj yapmıştır. 2023-2024 yılında Soprano Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kurum psikoloğu olarak çalışmaya başlamıştır. Bu sürede LÖSEV'de gönüllü psikologluk yaparken, normal gelişim gösteren çocuklar ile de oyun terapisi seansları gerçekleştirmiştir. 2024 yılından itibaren Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kurum psikoloğu olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Belhi Psikoloji'de ebeveyn ve çocuk danışan görmektedir.
Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk&Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Duygu Koçluğu yönelimlerinden faydalanmaktadır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir.
- Davranış Bozuklukları
Online danışmanlık
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Online danışmanlık
Belhi Psikoloji
Güleryüz Sokak, İstiklal, Güleryüz Sk. NO:23 KAT.1, 34773 Ümraniye, Ümraniye, İstanbul 34773
Güzide Sokağı, Sahrayı Cedit, Güzide Sok. Moğulkoç İş Merkezi D:5, Kadıköy, İstanbul 34734
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Ceyda Nur Gökbayrak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ceyda Nur Gökbayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyda Nur Gökbayrak, Psikoloji. Size Ceyda Nur Gökbayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ebeveyn Danışmanlığı, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Attentioner Dikkat Geliştirme Programı, Randevu.
Ceyda Nur Gökbayrak adresi nerede?Ceyda Nur Gökbayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güleryüz Sokak İstanbul
- Güzide Sokağı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyda Nur Gökbayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceyda Nur Gökbayrak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceyda Nur Gökbayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceyda Nur Gökbayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ceyda Nur Gökbayrak hangi dilleri konuşuyor?Ceyda Nur Gökbayrak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyda Nur Gökbayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyda Nur Gökbayrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.