İzmir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Özel Gümüldür Tıp Merkezi
Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Sümer Mah 453 Sok.No:2, İzmir • Harita
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir • Harita
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Şifa Üniversitesi Buca Sağlık Eğitim Kampüsü
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Üroloji
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazlaMenderes Cad. No: 20, Buca • Harita
Şifa Üniversitesi Buca Sağlık Eğitim Kampüsü
Mehmet Sadık Aydar Muayenehanesi
İzmir • Harita
Doktor Muayehanesi
Özel Çınarlı Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon
Anadolu Cad. No:14 Yenişehir, İzmir • Harita
Özel Çınarlı Hastanesi
Özel Karataş Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Diyetisyen, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBarbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş, Konak • Harita
Özel Karataş Hastanesi
8229/1 Sk. No:56, Çiğli • Harita
Özel Acıbadem Kent Hastanesi
Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Halk sağlığı · Daha fazlaEsatpaşa, Abdi İpekçi Caddesi No:7, 35660 Menemen/İzmir, İzmir • Harita
Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi
Turabiye Mah., İzmir • Harita
İzmir Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi
8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli • Harita
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Bornova Sağlık Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Psikiyatri · Daha fazlaKazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Cad. No:122/C Özkanlar, İzmir • Harita
Özel Bornova Sağlık Tıp Merkezi
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla