Omuz, diz, kalça cerrahisi artroskopik ve protez cerrahisi
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı. Spor hekimliği, omuz – diz-kalça-ayak bileği-dirsek artroskopik ve açık cerrahileri , omuz - kalça - diz protezleri , travmatoloji konularıyla özel olarak ilgileniyor.

1963 doğumlu ve Ankara Tıp Fakültesi mezunu.
Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasini S.S.K Istanbul Hastanesi'nde tamamladı.
Artroscopy Association of North America (Chicago) nin Temel ve İleri Omuz, Diz, Kalça, Dirsek ve Dirsek Artroskopisi eğitimi aldi.
Harvard Univercity Massachussets General Hospital (Boston, MA) de Omuz, New York Hospital for Special Surgery (HSS) de Spor Hekimliği, Travmatoloji ve Protez Servislerinde çalıştı.
Ayrıca American Society for Surgery of Hand'in Spor Hekimliğinde Omuz-Dirsek-El bilek ve El Sakatlanmaları ve American Orthopaedic Society for Sports Medicine'nin Spor Hekimliği kurslarını aldı.
Artroscopy Association of North America (AANA)'nin International, Istanbul Tabib Odası, Türk Ortopedi Derneği üyesidir.

• Z

Son derece bilgilendirici, işinin uzmanı, çok ilgili ve dakik, mükemmel bir doktor

• N

Resepsiyonda ki arkadaşların nezaketi, doktor beyin güler yüzü, durum hakkında ayrıntılı bilgi vermesi ile çok memnun olarak ayrıldım. Bir arkadaşımın önerisi ile gittiğim Deniz Bey, daha önce ameliyat önerilen diz problemim için neden ameliyat olmamam gerektiğini açıklayarak ilaç önerdi. Ben de Deniz Beyi başka ortopedi problemi yaşayanlara öneriyorum.

• Konum: Deniz Algün Randevu

Op. Dr. Deniz Algün

Çok teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Yıllardır bir çok doktor görüşmesinden sonra erteledigim ve hep korkarak yaklaştığım kalça protezi ameliyatını detaylı bir şekilde bana izah ederek bir hafta içerisinde karar vermeme ve sonucunda başarılı bir şekilde operasyon ile sonuçlandırdıran bir doktor oldu.
    Özetle Ameliyattan iki gün sonra ayağa kalktım ikinci haftasında walkerları bırakarak normal hayatıma dönüş yaptım

Konusunda çok uzman birisi olduğunu özellikle belirtmek isterim ve kendisine beni bu dertten kurtardığı için minnettarım

Op. Dr. Deniz Algün

sağlıklı günler diler teşekkür ederiz

Annemin kalça protezi ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Deniz Bey çok destek verdi, dalında başarılı, ilgili ve ulaşılabilir bir doktor

• Ö

Deniz Hocamızı uzun zamandır tanıyoruz, daha öncesinde de ailemizden tedavisine başvurup, başarılı operasyonlar geçirenler olmuştu. 18 yaşındaki oğlumuz da sakatlanıp, menisküs ve ön çarpraz bağını koparınca ve operasyon şart denilince, ertesi gün kendisinden randevumuzu aldık ve 2 hafta önce başarılı bir operasyon geçirdi. Öncesi ve sonrasında da oğlumuzu ve bizleri her konuda detaylı bilgilendirdi, kontrollerini birebir takip etti. Bilgi, beceri ve tecrübesinin yanısıra son derece sıcak, ilgili, mütevazi ve pozitif iletişime sahip çok değerli bir doktor, asistanı Nil Hanım da aynı şekilde süreç boyunca bize çok yardımcı oldu.

• Konum: Deniz Algün Diz Bağı Yaralanmaları

• D

Aylarca canımı yakıp hayat kalitemi düşüren ve beni endişelendiren sol diz menisküs operasyonunu tabiri caizse@tereyağından kıl çeker gibi “gerçekleştirdi.Lütfen kendinize gereksiz acı çektirmeden ve korkmadan kendisinden yardım alınız.Herkse sağlıklı günler diliyorum.

• Konum: Deniz Algün Artroskopik Cerrahi

• Ş

Deniz Hocam alanında deneyimi ve bilgisiyle omuz, IT Band sendromu gibi bir çok farklı ortopedik sorunumu çözdü. Soruna her zaman temel nedenini de bulmaya odaklanarak yaklaşıyor. Detaylı bilgi veriyor. Içten yaklaşımıyla sadece benim değil ailemizin de doktoru. Aile bireylerimizin Diz Protezi ve omuz operasyonlarını ve devamında tedavilerini başarıyla yaptı. Kendisine gözü kapalı güveniyoruz. İyi ki var.

• Konum: Deniz Algün Randevu

Deniz Bey’i yaklaşık 20 yıldır tanıyorum ve ailemden birçok kişiyi tedavi ve ameliyat etti. En son geçen hafta anneme kalça ameliyatı yaptı. 20 yıldır hala aynı güler yüz, aynı tane tane açıklama , aynı insancıl tavır ve aynı doğru tedavi. Deniz bey ameliyat ol derse olurum ve onun uyguladığı tedaviyi kabul ederim. İyi ki varsın hocam.

• Ö

Ani olarak ortaya çıkan diz ve bel ağrıları ve yürüme zorluğu kapsamında yönlendirici ve çözüm odaklı anlayış
    Tereddütlerimizi geride bırakarak çözüme odaklandık sayenizde

• Konum: Deniz Algün Diğer

Her iki kalcamdan protez ameliyati oldum. 2 sene ara ile her ikisinide Dr. Deniz Algül yapti. Ben cok memnunum.