Uzm. Kl. Psk. Duygu Kılıç

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

2010’da Okan Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Gedik Üniversitesi Klinik
Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. Fransız Lape Hastanesi başta olmak
üzere çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarında çalışmalar gerçekleştirmiştir. WHR(World
Human Relief) Uluslararası Ruhsal Travma Çalışmaları Sertifika Programını bitirmiştir.
Alp Karaosmanoğlu’ndan Şema Terapi, Ensitü Ay’dan Emdr Terapisi Eğitimi ve Prof. Doğan
Şahin’den Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi eğitimlerini almıştır. Psikolog Dr.
Feyza Bayraktar tarafından hazırlanan yeme bozuklukları eğitim modülünü ve Prof. Dr.
Hürol Fışıloğlu’ndan verilen Aile Ve Evlilik Terapisi eğitimini tamamlamıştır. Seanslarında
eklektik yaklaşımla çalışmaktadır.
Özel okul kademeleri ve kadın konuk evinde çalışmıştır. Bunlardan bazıları bilinçli
ebeveynlik, flört şiddeti, ruh sağlığının önemi konularında sivil toplum kuruluşları ve
belediyelerde birlikte toplumu bilinçlendirmek için farklı konularda seminerler vermiştir.
Adalet Bakanlığı’nda serbest bilirkişi olarak görev almaktadır. Yetişkin ve çift danışmanlığı
konularında çalışmalarına devam etmektedir. Şu an Duygu Kılıç Danışmanlık Merkezi’nde
1100 Psikoloji Dragos lokasyonunda online ve yüz yüze danışan görmeye devam
etmektedir.

• Sigortası olan hastalar

İlkem Psikoloji

Suadiye Mahallesi Noter Sokak Noter Apt. No:33 Kat 1 D:2, Kadıköy, İstanbul

Röportaj

Duygu hocamı tanıdığım için cok mutluyum cok kısa zamanda cok faydalı oldu bana ve eşime harika bir psikolog hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz biz ara vermiş olmamıza rağmen hala desteğini sürdürüyor istediğim zaman kendisine ulasabiliyorum en zor zamanlarımda tanıdım iyikide tanimisim her resmini gördüğümde ona binlerce kalp atmak istiyorum beni cok guzel yönlendirdi bilgilendirdi cesaretlendirdi umarım ihtiyacı olan herkesin yolu Duygu hanımla kesişir emin olun sizde tanıdığımız ondan yardım aldığımızda hayatınızın ne kadar kolaylaştıgını göreceksınız

• İlkem Psikoloji Diğer  •

• B

hocam bir tanedir. çok zor bir zamanımda kendisi ile tanışma fırsatı buldum , bu zor zamanlarımda bana harika rehberlik etti - ediyor. danışan - terapist ilişkisi konusunda çok profesyonel ve güven verici. kendisine bir günümü anlatmak bile bana çok iyi geliyor. uyguladığı tedavi sürecinden de çok memnunum. geri dönüşlerini takip ediyor , mutlaka uyguladığımız seansların faydası oldu mu olmadı mı ölçüyor. negatif hiçbir şey yaşamadım , gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz. bir uzman arayan arkadaşlarımı da yönlendirdim , gayet memnunlar.

• İlkem Psikoloji Randevu  •

Duygu hanımla 6 aydır seanslarımı yurutuyoruz. Yogun duygusal siddet üzerine fiziksel siddete maruz kalinca aldığım boşanma kararı ile yollarımız kesişti ve bu süreçte bana en iyi gelen şeylerden biri oldu. Farkındaligimi arttırmamda, kendime doğru sorular yöneltememe çok faydası oldu. Daha önceleri farklı isimlerle de seans yapmıştım yıllar içerisinde ancak kimse beni Duygu hanım kadar doğru kaynaklarla (videolar, podcastlar, kitaplar) beslememişti. En büyük adımımı attım ve çok majör bir karar alarak ülke değiştirdim. Bu süreci sağlıklı şekilde yönetebilmeme katkısı çok büyük

• C

Duygu hanım ile yaklasik 1 senedir terapi surecindeyim. Kendime ve yasadiklarima baska bir perspektiften bakmami sagladi.Farkindaligimin artmasinda emegi buyuktur. Seanslarin nasil akip gectigini anlamadim. Kendisine minnettarim

• G

Duygu Hanım ile yolumuz 16 yaşındaki ergen oğlumun major depresyona girmesiyle kesişti. Sürecin başından beri ilgisi, yaklaşımı, bilgi paylaşımı harikaydı. Tedavimiz devam ediyor. Çok güzel yol aldık. Tabi kendisinin engin bilgisi ve yönlendirmeleriyle. İyiki Duygu Hanım ile bu süreci atlatıyoruz.

• N

Yaklaşık 8 aydır düzenli görüşmelerimiz devam ediyor ve bu süreçte kendime en iyi yatırımı yaptığımı hissediyorum. Kendime ve çevreme yönelik bakış açım çok değişti, suçluluk duygum ve anksiyetem hafifledi. Duygu hanımın çok içten ve alanında uzman bir klinik psikolog olduğunu düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş..

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Duygu Hanım’a kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra başvurdum. Ayrılık acısı ve yas süreci ile profesyonel yardım almam gerektiğine anladım. Kendisinin beni her konuda çok net biçimde aydınlatması çok iyi hissettirdi. Emdr ile olumsuz anıları çalıştık. Gerçekten çok işe yaradı. Keşke hayatımda daha önce zorlandığım konular için de gelseymişim dedim. Verdiği küçük ev ödevleri çok yol kat etmeme sebep oldu. Eleştirel bir iç sesim varmış onu fark ettim. Öz şefkat ve özgüvenin aslında ne kadar önemli iki konu olduğunun farkına vardım. Çok içime kapanmıştım. İyi ki daha fazla beklemeden profesyonel yardım aldım. İki sene bitecek terapileri hala devam ediyoruz. Ben kendisinden çok memnunum. Eğitimi, donanımı, kendini geliştirmesi harika. Kendimi buldum diyebilirim. Herkese öneririm.

• Online Danışmanlık  •

• B

Duygu hanıma eşimle birlikte çift terapisi almak için başvurduk. Evliliğimizde yaşadığımız iletişim ,kök aile sorunları ile ilgili sıkıntılar yaşıyorduk. Bunların yanı sıra bazı cinsel uyumsuzluk problemlerimiz de vardı. Kendisi bize Gottman Çift Terapisi formlarının değerlendirme ölçeklerinden iletti. Onları doldurmamızı istedi. Ardından hangi konulara yoğunlaşılacağının bir sonucu çıktı. Çıkan sonuçlara göre bize uygulamalı ödevler verdi. Hem seansta hem evde bunları yaptık. Sonuçlar gözle görünür şekilde fark etti. Kendisiyle iyi ki yollarımız kesişmiş. İletişim becerimiz, sevgi dilimiz gelişti. Bence evlenmeden önce ya da sonra muhakkak çift terapisine gidilmeli. Bir erkek olarak başta bu konulara mesafeliydim. Ama aslında ne kadar yanılıyormuşum onu gördüm. Evliliğimize ve kendimize yaptığımız en iyi yatırımlardan biri oldu. Kendisi çok profesyonel, etik, tecrübeli. Herkese gönül rahatlığı ile öneriyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Duygu hanımla 6 seanslık bir görüşmemiz oldu ve hala devam ediyoruz çalışmaya başladığımızdan beri hayatıma bambaşka bir bakış açısı kazandım. Kendimi daha iyi tanımamı sağladı, duygularımı anlamamda ve yönetmemde bana eşsiz bir rehberlik yaptı. Her görüşmemizde kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Alanındaki bilgisi, yaklaşımındaki samimiyet ve profesyonellik sayesinde büyük ilerlemeler kaydettim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Hayatında destek ve dönüşüm arayan herkese gönülden tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

• I

Kaygı bozukluğum sebebiyle Duygu hanımdan randevu aldım. Zihnim sürekli gelecek ile meşguldü. Hep kötü senaryolar ve olumsuz bakış açım beni çok zorluyordu. Profesyonel bakış açısı ile beni çok rahatlattı. Emdr çalışması ile negatif inançlarımı bulduk. Güvenli yer egzersizi günlük hayatta çok işime yaradı. Problemlerim çözüme kavuştu. Artık kaygı atağı yaşamıyorum.

• Online Danışmanlık  •