2022 senesinde İstanbul Kültür Üniversitesi, Psikoloji bölümünden mezun olmuş; insanın karmaşasını ve ruhsallığını merak eden, öğrenmeyi, müziği ve doğayı seven bir psikoloğum.
Lisans öğrenimim süresince; Çam ve Sakura Şehir hastanesi, rehabilitasyon merkezi ve çeşitli kliniklerde staj yaptım. Öğrenimim süresince psikanalize ilgi duymuş ve okumalar yapmaya, psikanalize dair faaliyet gösteren derneklerin sempozyum ve çalışmalarına katılım sağlamaya devam etmekteyim. Aldığım eğitimler kapsamında Psike İstanbul ‘Psikanalize Giriş Seminerleri’ eğitimini tamamladım. Öğrenmenin son bulmayacağı bu süreç içinde çalışmalarımı ve okumalarımı derinleştirmeye devam etmekteyim. 2025 senesinde Klinik Psikoloji yüksek lisansını; Bağlanma, Kadınlık ve Ayrışma üzerine çalışmalarım ile tamamladım ve Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazandım. Şimdilerde süpervizyon eşliğinde danışan görmekteyim.
istanbul, İstanbul 34000
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Eda Nur Kaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Eda Nur Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Nur Kaya, Psikoloji. Size Eda Nur Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Ergen Terapisi, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Eda Nur Kaya adresi nerede?Eda Nur Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- istanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Nur Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Nur Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Nur Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Nur Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Eda Nur Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Nur Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Nur Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.