- Şişmanlık (Obezite) ,
- Kilo Problemi ,
- Hiperlipidemi ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
el...u
daha önceleri diyetisyen deyince aç kalmak gelirdi aklıma ve asla yapamam diye düşünürdüm ama ELİF HANIM o kadar üzerimize düşerek itinayla ilgilendiki gerek motivesi gerek listeleri ve ekonomik bir şekilde keseye zarar vermeden sağlıklı yaşamı öğretti ve bomba beklentimiz 2,5 ayda 9 kilo verdim ve ben hayatımın şoklarını yaşadım hatta önerdiğim arkadaşlarımda ELİF HANIMLA YOL ALDILAR VE ONLARDA AYNI MEMNUNİYETİ GÖRDÜLER BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLERİZ BOL DANIŞANLI DÖNEMLER DİLERİM
• İzlight Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi • Diğer •
mu...a
Bir kaç diyetisyene daha gitmiştim ama kendilerinden verim alamadım. Elif hanıma bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Kendisi çok güler yüzlü ve sıcakkanlı, verdiği diyet listesini 1 hafta düzenli uygulayınca, hem sorunlarım ortadan kalktı hemde sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım. Şiddetle tavsiye ediyorum, kendisine de çok teşekkür ediyorum
• İzlight Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi • Bağırsak sorunları •
Elif İzçınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif İzçınar, Diyetisyen.
Elif İzçınar adresi nerede?Elif İzçınar adresini belirtmedi. Elif İzçınar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif İzçınar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif İzçınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif İzçınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif İzçınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif İzçınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif İzçınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif İzçınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif İzçınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.