- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Ş
şe...a
Sayesinde beş beden inceldim bu süreçte bana çok destek oldu. Herkese tavsiye ederim. Çok sabırlı ve ilgili bir diyetisyen.
• Online Danışmanlık • Kişiye Özel Diyetler •
d.....
Elif Hanım sayesinde 1 ayda 5,2 kilo verdim. Sağlıklı yaşamayı aç kalmadan zayıflamayı öğrendim. Online diyet olmasına rağmen ilgilisi alakası çok güzeldi. Daha öncede diyet yapıyordum ama eksiklerim çokmuş bunu farkettim. Elif Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Ve zayıflamak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
• Dyt. Elif Küçükataman • Zayıflama Programı •
ce....
Defalarca diyete başlayıp sonuç alamayan biri olarak diyetisyenimizin listesine uyarak ilk 2 haftada 3 kilo verdim ve devam da ediyorum diyete ihtiyacı olan yakınlarıma da tavsiye ediyorum gerçekten işinin ehli bir diyetisyen kesinlikle gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
• Dyt. Elif Küçükataman • Kilo Verme Diyetleri •
Elif Küçükataman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Küçükataman, Diyetisyen. Size Elif Küçükataman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Tüp Bebek ve İnfertilite Tedavisinde Beslenme, Glutensiz Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Spektrum Bozukluğu Ve Otizmde Beslenme.
Elif Küçükataman adresi nerede?Elif Küçükataman adresini belirtmedi. Elif Küçükataman yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Küçükataman adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Küçükataman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Küçükataman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Küçükataman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Küçükataman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Küçükataman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Küçükataman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Küçükataman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Küçükataman hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elif Küçükataman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.